FASH!ON LIVE DOVODI U UMAG NAJPOZNATIJA IMENA HRVATSKE MODNE SCENE


Subota, 08 Srpanj 2017

DOSAD NEVIĐENI MODNO-GLAZBENI SPEKTAKL NA PLAVA LAGUNA CROATIA OPENU UMAG

Ovogodišnji Plava laguna Croatia Open Umag koji će se održati od 14. do 23. srpnja, po prvi put će u sklopu svog programa predstaviti „Fash!on Live“, impresivnu modnu-glazbenu priču omiljenih domaćih dizajnera, Matije Vuice i modnog dvojca ELFS. Projekt autorice Ivone Brnelić, u četvrtak 20. srpnja, točno u ponoć u Dance Arenu donosi dosad neviđeni multimedijalni koncept koji će couture high fashion kolekciju Matije Vuice i klupski, urbani dizajn ELFS-a na modnoj pisti spojiti s glazbom, plesom i teatrom. Live izvedbe Nikole Marijanovića, Danijele Večerinović uz pratnju Global Disca i plesne točke studija RiS Ivone Brnelić ovaj događaj izdvajaju od svega do sad viđenog.

„Fash!on live je jedinstveni show koji će publici modu predstaviti u slobodnom i zaigranom izričaju te im omogućiti da osjete energiju stvaralaštva dizajnera koji su dio ovog spektakla. Spoj mode, plesa, glazbe i teatra donijet će eksploziju emocija koja će oduševiti publiku. U projekt sam uključila neka od najjačih imena hrvatske modne scene, Matiju i ELFS-e, koje zaista nije potrebno posebno predstavljati. Htjela bih zahvaliti i cijelom svom kreativnom timu, fotografu Filipu Koludroviću, koreografima Eriku Bukovniku, Ivoni Čuturić i Adriani Blanuši Lošić na odličnom radu te vizažistima iz Profokus učilišta i stilistima frizura iz Perman salona koji su zaslužni za ovu fantastičnu kampanju“, kazala je Ivona Brnelić, koreografkinja i dugogodišnja plesačica Tine Turner.

Modni duo ELFS, poznat po svojim urbanim i mladenačkim kreacijama, predstavit će ženstvenu cvjetnu ljetnu kolekciju te kolekciju kupaćih kostima s notom zaigranosti, dok Matija Vuica u kontrastnoj igri emocija ostaje vjerna svojim couture unikatnim haljinama.

„Dolazim na turnir prvi put i jako se veselim. Sretna sam jer naša modna scena napreduje i pomiče granice iz dana u dan te sam vrlo ponosna što sam dio ove uzbudljive priče. Za Umag pripremam puno iznenađenja, a osim novih uniformi za hostese, premijerno ću predstaviti i novu kolekciju Spring 2018. Bit će to večer za pamćenje“, kazala je Matija Vuica.

I ELFS-ima će ovo biti prvo sudjelovanje na teniskom turniru, a bolju platformu za predstavljanje tamošnjoj publici nisu mogli poželjeti.

„Fash!on Live je projekt koji pršti kreativnošću i energijom, baš kao i naša nova ljetna kolekcija i kolekcija kupaćih kostima, te vjerujemo da će svi s njega otići sretniji i s novim životnim zanosom. Turnir u Umagu poznat je po dobroj atmosferi i drago nam je da ćemo joj ove godine i mi doprinijeti svojim dolaskom“, kazali su Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, izvrsni duo koji stoji iza branda ELFS

Vizija Ivone Brnelić u kojoj je moda slobodna i zaigrana, praćena live glazbenim izvedbama i plesnim točkama, raskošni je modni spektakl koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.  

Sve novosti i zanimljivosti o ovogodišnjem turniru saznajte na službenoj web stranici i Facebook stranici

Autor fotografija je Filip Koludrović.

Lipanj 2017.