NEVIĐEN TENISKI SPEKTAKL U SUBOTU NA DAN OTVORENJA TURNIRA. EGZIBICIJA ZA PAMĆENJE: MONFILS I PRIJATELJI U SASVIM DRUGAČIJOJ TENISKOJ PRIČI.


Subota, 08 Srpanj 2017

NAJSRETNIJI IZ PUBLIKE DOBIT ĆE PRILIKU ZA ODLAZAK NA ATP FINALS U LONDON I NEXT GENERATION ATP FINALS U MILANO

Spektakularne egzibicije sada su već tradicionalno postale zaštitni znak umaškog turnira, a ove je godine za egzibiciju otvorenja zadužen jedan od najatraktivnijih tenisača današnjice Gael Monfils. Monfils je ovom prilikom okupio svoje prijatelje s teniskih terena, te će mu se u Umagu na egzibiciji otvorenja pridružiti David Goffin, Borna Ćorić i Ivan Dodig. Ovime će Monfils, poznat kao najveći teniski showman i David Goffin, svojedobno prozvan magičnim Harryjem Potterom, zaigrati protiv hrvatskih majstora u sasvim drugačijem teniskom spektaklu. 

Poznat po svojim vratolomijama na terenu, Gaela već godinama prati glas igrača kojeg je nemoguće predvidjeti. Njegovi mečevi su nevjerojatna kombinacija vrhunskog tenisa i zabave, počinju s prepoznatljivim plesom, a dok je na terenu od Gaela se može očekivati apsolutno sve. Njegova zarazna energija na terenu i izvan terena razlog je zašto ljubitelji tenisa ne žele propustiti niti jedan njegov meč.

 

U Umagu je već igrao egzibiciju 2015. u društvu svjetski poznatog DJ-a Boba Sinclaira, Carlosa Moye i Magnusa Normana i već je tada dao naslutiti da ima ideju za osmišljavanje vlastite egzibicije. Želja mu se ove godine ostvarila u Umagu. 

„Spreman sam za glavni turnir, nadam se da ću napokon i pobijediti, uložio sam sve što imam u svoju trenutnu formu. No, moram priznati, puno sam vremena proveo planirajući egzibiciju otvorenja. Nije bio nimalo lak zadatak, posebice kada nosiš titulu showmana u tenisu. Svaki moj meč je svojevrsni show, u svakom meču dam sve od sebe, ali ovo će biti nešto posebno. U tome će mi pomoći moji prijatelji David, Borna i Ivan, no računam da će atmosferi pridonijeti i publika“, izjavio je Gael Monfils

Večer otvorenja tako će proći u znaku smijeha i zabave, a oni najspretniji dobit će priliku za odlazak na ATP Finals u London i na Next Generation ATP Finals u Milano. 

Plava laguna Croatia Open Umag ove se godine održava od 14. do 23. srpnja, a sve novosti i zanimljivosti saznajte na službenoj web stranici turnira i Facebook stranici

Autor fotografija PIXSELL.

Lipanj 2017.