MONFILS ZAPLESAO USRED MEČA NA 28. PLAVA LAGUNA CROATIA OPENU UMAG, DANAS U SOCIAL ARENI ZAJEDNO NAVIJAMO ZA ČILIĆA


Nedjelja, 16 Srpanj 2017

TURNIR GODINE POČEO U IZVRSNOM RASPOLOŽENJU

Za ljubitelje vrhunskog tenisa koji su do posljednjeg mjesta jučer ispunili ATP stadion Gorana Ivaniševića u Umagu, Gael Monfils, David Goffin, Borna Ćorić i Ivan Dodig priredili su pravi show. Ponajbolji svjetski tenisači otvorili su 28. Plava laguna Croatia Open Umag egzibicijom na kojoj su posjetitelje oduševili impresivnim teniskim vještinama, a Monfils i spektakularnim plesnim pokretima. 

Najspretniji među publikom Mika Kaplan i Gordan Fran Mileusnić koji su, uhvativši teniske loptice, osvojili i put na ATP Finals u London, te na Next Generation ATP Finals u Milano, te vrijedne poklon pakete Podravke i HEP-a. Mika će u Londonu imati priliku gledati najbolje tenisače svijeta: Federera, Nadala, Đokovića i ostale, dok će Gordan u Milanu bodriti našeg Bornu Ćorića u borbi s najboljim mladim tenisačima svijeta i u lovu za naslov kralja nove generacije zvijezda na ATP Touru. Podravkin voditelj promocije kulinarstva Dražen Đurišević, Tina Jakaša, direktorica HEP Opskrbe i Ronald Korotaj, direktor Istraturista i predsjednik Organizacijskog odbora turnira, čestitali su sudionicima i sretnim dobitnicima te im uručili vrijedne poklone.

Prvog dana 28. Plava laguna Croatia Opena Umag održan je i ždrijeb u kojem su tenisači doznali svoje protivnike u prvom kolu, a dan je završio izvrsnim koncertom legendarnog Parnog valjka. Nekoliko tisuća ljudi plesalo je do kasnih noćnih sati u Dance Areni uz zagrebačke rockere koji su neumorno nizali hit za hitom. 

Današnji program turnira otvoren je kvalifikacijama s početkom u 10 sati, dok je Social Arena od 15 sati rezervirana za gledanje finala Wimbledona. Uz prijenos meča na velikom ekranu i osvježenje, bodrit ćemo našeg asa Marina Čilića u srazu s moćnim Rogerom Federerom. 

Sve novosti i zanimljivosti o ovogodišnjem turniru saznajte na službenoj web stranici i Facebook stranici

Srpanj 2017.