ŽELITE PREDSTAVU „KO BAJAGI DONIJELA ME RODA“ I U VAŠEM MJESTU. LISTOPAD 2017 ILI STUDENI 2017.BRZO NAM SE JAVITE RADI DOGOVORA!


Četvrtak, 03 Kolovoz 2017

SVI ZNAMO TKO JE ZIJAH SOKOLOVIĆ. VELIKI GLUMAC KOJI JEDNOSTAVNO I PRISNO USPOSTAVLJA KONTAKT S PUBLIKOM. ZATO SMO ŽELJELI DA DOĐE I U NEKOLIKO MJESTA SLAVONIJE.

Prošle i ove godine gost Poduzetničkog stola u Osijeku bio je poznati glumac Zijah Sokolović koji nas je nasmijao do suza, ali i prenio poruke koje nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim. Zato smo sa Zijahom dogovorili da na jesen bude gost nekoliko mjesta u Slavoniji. Kojih? To smo željeli čuti od Vas, pozivamo Vas da nam se javite, a mi ćemo sve organizirati i dogovoriti. Ovoga puta, zajedno sa Zijahom, odabrali smo predstavu "Rodjenje - Ko bajagi donijela me roda" 

Zašto ova predstava? 

Redatelj i glumac Zijah A. Sokolović, Ambasador dobre volje UNDP-a za toleranciju i nenasilje, za svoju predstavu “KO BAJAGI DONIJELA ME RODA” na XXVIII Nacionalnom festivalu malih teatarskih formi koji se od 16. do 21. 5. 2017. održao u gradu Vratza u Bugarskoj, osvojio je Specijalnu nagradu “Stefan Dragostinov” i Grand Prix međunarodnog žirija za najboljeg glumca festivala!

“Mladi glumci kada rade predstavu dobiju gotov tekst i rijetki ga nauče do kraja. U ovoj predstavi Glumac je od ničeg – od samog svog rođenja – napravio tekst i predstavu!”, obrazložio je međunarodni žiri.

Nakon nagrada koje je osvojio u Bugarskoj sa svojom predstavom “Rođenje - Ko bajagi donijela me roda” dvostruki je laureat 17. Festivala pučkog teatra u Hrvatskoj.

Njegova predstava “Rođenje - Ko bajagi donijela me roda” po ocjeni stručnog žirija proglašena je za najbolju predstavu u cjelini, a po ocjeni glasova publike za najbolju predstavu festivala s visokom ocjenom 9,57 / 10. 17.

Omišalj i Grobnik izmjenjuju se u ulozi domaćina Festivala pučkog teatra, manifestacije koja slavi najomiljenije predstave hrvatskih kazališta! Ove godine festival se održao od 17. do 23. lipnja.

„BITI BOLJI-BE BETTER“ DOVODI ZIJAHA SOKOLOVIĆA I NJEGOVU PREDSTAVU.

Svi znate da već četvrtu godinu sudjelujemo u projektu „Biti Bolji-Be Better“ namijenjen učenicima osnovnih i srednjih škola, ali i studentima. Zašto naši učenici i studenti ne bi ugostili Zijaha Sokolovića, bila bi to lijepa nagrada za njih. Pozivamo i učenike koji žele da gost škole, u jednom opuštenom razgovoru, bude i ovaj veliki glumac.

Pozivamo načelnike, gradonačelnike, poduzetnike, obrtnike, učenike, profesore, ravnatelje škola, studente,… i sve Vas da nam predložite mjesto u kojem bi mogli održati ovu predstavu u listopadu ili studenom 2017. g. uz pomoć lokalne uprave i svih koji žele sudjelovati u organizaciji ovog gostovanja.

Javite nam se na mobitel: 091/767 5 999, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

SADA JE PRAVO VRIJEME. ZA NAS NEMA GODIŠNJIH ODMORA!

V. M.

Srpanj 2017.