ELECTROLUXOVA COMFORT LIFT PERILICA POSUĐA OSVOJILA PRESTIŽNE IF I RED DOT NAGRADE ZA DIZAJN


Srijeda, 13 Rujan 2017

Jedinstvena perilica posuđa – sjajni rezultati pranja uz nagrađeni dizajn – mehanizam za spuštanje donje košarice za manje sagibanja prilikom stavljanja posuđa u perilicu

Electrolux je tvrtka koja opskrbljuje profesionalnim kuhinjskim aparatima gotovo 50% europskih restorana uključenih u Michelinov program nagrađivanja. Upravo zato Electrolux vrlo dobro poznaje potrebe najzahtjevnijih profesionalaca svijeta. Jedinstvena Electroluxova perilica posuđa Comfort Lift stvorena je kako bi osobine profesionalnih kuhinjskih aparata pretočila u vrhunske proizvode za obična kućanstva. Kvalitetu, dizajn i tehničke mogućnosti perilice Comfort Lift prepoznali su i žiriji organizacija iF i Red Dot dodijelivši Electroluxovom aparatu prestižne nagrade za dizajn i kvalitetu.

“Electroluxova Comfort Lift perilica posuđa jedinstvena je na tržištu po tome što nudi inovativan mehanizam spuštanja košarice za posuđe te time olakšava stavljanje posuđa u perilicu,” istaknula je Andrea Kovačić, Marketing Menadžerica tvrtke Electrolux za Adriatic regiju. “Fiksirana donja košarica u perilicama je uobičajeno rješenje za polaganje posuđa, ali od korisnika zahtijeva saginjanje te proizvodi frustraciju. Nagrade Red Dot i iF, koje je osvojila Comfort Lift perilica posuđa, dodatni je dokaz da Electrolux razumije važnost koju ergonomska dizajnerska rješenja  imaju kad su u pitanju svakodnevne potrebe potrošača.”

Fleksibilno umetanje posuđa – jedinstvena inovacija

Comfort Lift perilica posuđa prva je takve vrste koja omogućava praktičan pristup posuđu. Jedinstveni inovativni mehanizam omogućava podizanje donje košarice te time olakšava stavljanje i vađenje posuđa iz nje.

Comfort Lift perilica nudi kapacitet posuđa od tri košarice, pouzdani način čišćenja i elegantan, besprijekoran dizajn zbog kojeg je uvrštena među 75 laureata dizajnerske nagrade. Prestižnu nagradu “Gold Award” perilica je dobila od 60 dizajnerskih eksperata koji su sačinjavali žiri međunarodne nagrade iF. U obrazloženju žirija je stajalo: “Electrolux je uspio integrirati novu inteligentnu funkciju u svoju Comfort Lift perilicu – donja košarica za posuđe može se podignuti i fiksirati pretvarajući proces vađenja i smještanja posuđa u dječju igru.”

Nagradu ‘Best of the Best’, koju je perilici dodijelio ekspertni tim od 40 članova organizacije Red Dot, perilica je zaslužila svojom funkcionalnošću, inovativnošću, kvalitetom i ekološkim značajkama.

Rujan 2017.