Svečano otvaranje Eldine nove tvornice


Subota, 03 Rujan 2016

Tvrtka Elda d.o.o. na poslovnom tržištu djeluje već 35 godina. Njezina priča specifična je po tome što iz male obiteljske tvrtke  u vrlo kratkom vremenu transformirala u vodećeg svjetskog proizvođača e-tekućina za punjenje elektronskih cigareta. Osoba koja je zaslužna za usmjeravanje na tržište elektronskih cigareta je  g. Dario Marenić, vlasnik tvrtke kojemu je na sajmu u Las Vegasu jedan kineski inovator pokazao ovaj revolucionarni proizvod. Gospodin Marenić svoju je viziju poslovanja odmah odlučio prenijeti u djelo te je započeo s pronalaženjem najkvalitetnijih, bogatih aroma te osmišljavanjem i kreiranjem formula koje su danas postale najbolji svjetski recepti.


Važno je za naglasiti kako su Eldini proizvodi proizvedeni od certificiranih europskih sastojaka, laboratorijski su ispitani i opsežno testirani. U ponudi je više od 500 različitih okusa koji su pomno razvijenih od strane kemijskih inženjera, a sve u svrhu zadovoljenja različitih ukusa potrošača.
Investiranje u kvalitetu i razvoj ljudskih potencijala pokazalo se ključem uspjeha. O tome svjedoče brojna priznanja koja su ovu tvrtku lansirale u sami vrh industrije. Jedno od posljednjih priznanja tvrtka je dobila na najvećem svjetskom vape sajmu, Vapor Fairu u Frankfurtu u svibnju ove godine. Riječ je o nagradi za Proizvod godine te nagradi za najbolju tvrtku u vape industriji.


Uspjesi su se naravno nastavili nizati.  Najnoviji uspjeh je svečano otvaranje nove tvornice te jednog od najmodernijih laboratorija na području Europe koje će se održati u ponedjeljak 05. rujna 2016. godine. U spomenutom laboratoriju vršiti će se cjelokupna analiza e-tekućina i e-cigareta. Projekt je ovo vrijedan 24,5 milijuna kuna koji sa sobom nosi i nova zapošljavanja mladih i ambicioznih ljudi koji su spremni svoja znanja i vještine usavršavati u ovoj svjetski poznatoj tvrtki.


V.M.
Rujan 2016.