joombig video slider vertical


ZIJAH SOKOLOVIĆ PONOVO NAŠ GOST, OSIJEK 17.03.2017. DONIRAJTE IZNOS KOJI MOŽETE ZA POKLON KARTE UČENICIMA SREDNJIH ŠKOLA I STUDENTIMA. KUPITE KARTU ZA SEBE I SVOJE PRIJATELJE. JAVITE NAM SE.


Nedjelja, 29 Siječanj 2017

PODUZETNIČKI STOL, OSIJEK, HGK ŽK OSIJEK, 17.03.2017., POČETAK 10,30 SATI.

DONATORSKI KONCERT NENE BELANA, OLJE DEŠIĆA I NENADA BACHA (NEW YORK), DJEČJE KAZALIŠTE BRANKO MIHALJEVIĆ OSIJEK, 17.03.2017., POČETAK 19,00 SATI.

Časopis Poduzetnik, Udruga „Biti Bolji“ Osijek, uz potporu: Studentskog Zbora Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku organiziraju Poduzetnički stol i donatorski koncert Nene Belana, Olje Dešića i Nenada Bacha (New York). Poseban gost biti će naš dragi glumac Zijah Sokolović koji je prošle godine oduševio sve koji bili na našoj obljetnici. Pogledajte video s tog događanja.

POSEBNI GOSTI PODUZETNIČKOG STOLA:

U sklopu Poduzetničkog stola posebni gosti biti će predstavnici srednjih škola(učenici, profesori) i fakulteta (studenti) koji su sudionici projekta “Biti Bolji-Be Better”, edukativno-kreativnog projekta koji ima cilj poticanje samozapošljavanja mladih, pripreme za tržište rada i nastavak školovanja – odabir pravog zanimanja. U projekt se do sada uključilo 28 srednjih i 5 osnovnih škola te 5 fakulteta u Hrvatskoj iz Hrvatske i oko 8800 učenika i studenata.

Gosti će biti i studenti fakulteta Sveučilišta J. J. Strossmayer Osijek. 

Koncert je donatorskog karaktera i prihod od ulaznica je namijenjen srednjim školama koje će pomoći socijalno ugrožene učenike. Srednje škole će nominirati učenike i namjenu sredstava prema posebnim kriterijima, a škole koje će dobiti donaciju putem Udruge „Biti Bolji“ Osijek će odrediti poseban žiri.

Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski iz Zagreba će, u sklopu projekta Biti Bolji-Be Better, na Poduzetničkom stolu ili koncertu dodijeliti nagradu za jednog učenika-maturanta trogodišnjom školarinom za redovno studiranje na preddiplomskom stručnom studiju „Ekonomija poduzetništva“. Potencijalne dobitnike nagrade ćemo nominirati putem poziva srednjim školama, a dobitnika školarine odredit će poseban žiri.

Sve informacije o dolasku na Poduzetnički stol i kupnju karata za donatorski koncert Nene Belana, Olje Dešića i Nenada Bacha (New york) mogu se dobiti na e-mailu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 091/767 5 999.

https://www.youtube.com/watch?v=2D-gzsn4CFQ&feature=em-upload_owner

Siječanj 2017.