joombig video slider vertical


PREDSTAVLJAMO MINI KOLEKCIJU LALASTYLE – VESNA I SANJA MRVELJ


Utorak, 27 Lipanj 2017

Želimo pomoći mladima predstavljanjem na našim web i FB stranicama, ali i tiskanom izdanju časopisa Poduzetnik. Javite nam se!

„Preplavljene inspiracijom odlučile smo napraviti  našu drugu po redu mini kolekciju LaLaStyle. Kolekcija je namIjenjena svim klinkama, djevojkama, ženama i bakama. Svim predivnim ženama i onima koji se osjećaju tako. Iza bloga LaLaStyle stoje dvije sestre iz Zagreba Vesna i Sanja Mrvelj.

Kada smo došle na samu ideju sto bi na majicama trebalo biti kontaktirale smo Ivu Franjić koja je naše ideje pretočila u crteže. Izabrale smo plavu, rozu i žutu boju majica te bijelu kao ne boju koja dominira kolekcijom.

Inspiraciju smo crpile iz muško-ženskih odnosa, ljubavi prema životinjama, a panda je svakako za nas jedna od dražih nam životinja. Ljuljačke nas vraćaju u doba kad smo bile klinke i kad je život bio bezbrižan i sretan.

Iz mini kolekcije se mogu izvuci segmenti koji se protezu kroz život svakog od nas. Ljubav prema partneru, ljubav prema životinjama, te povratak u djetinjstvo.

Odjeća koju nosimo je dio nas, održava nas stil i nas kao osobe. Cilj nam je dirnuti vas slikom na majici, ako smo to uspjele za nas je to velik korak. Jer svaka majica priča priču, samo je u oku promatrača na koji način ce ju vidjeti tj. razumjeti.

Ukoliko se spremate na godišnji ili vam je ljeto radno svako u svoj ormar "ubacite" LaLaStyle majicu!“

Fotografije: Vesna Mrvelj

Modeli: Gabrijela Marić i Doris Ostreš

Styling: Sanja Mrvelj

Lipanj 2017.