joombig video slider vertical


Traži Se Partner/Ica Za Projekt croatia4you 


Srijeda, 28 Lipanj 2017

Traži se stručnjak/inja za digitalni marketing kao partner/ica za provedbu projekta Croatia4You. Ulog u projekt ne bi se sastojao u novcu, već u radu u vidu vođenja društvenih mreža, digitalnog oglašavanja, izrade članaka i intervjua, punjenja platformi sadržajem i prevođenja. Prijave slati na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

O PROJEKTU

Pod geslom “Posjetiti Hrvatsku, kupiti hrvatsko, uložiti u Hrvatsku”, Centar za društvene inovacije i održivi razvoj pokreće projekt Croatia4You koji se sastoji od tri internetske platforme - crowdfunding platforme CroInvest, izvozne e-trgovine CroMall i geolokacijske mreže CroPlaces. Projekt je u završnoj fazi izrade.

CroInvest.eu - prilika za aktiviranje vlastitih potencijala

CroInvest (http://croinvest.eu/) je prva hrvatska crowdfunding platforma za financiranje poduzetničkih, infrastrukturnih i društveno korisnih projekata s posebnim naglaskom na projekte koji konkuriraju za EU fondove. Platforma kombinira pet modela (donacije, nagrade, zajmovi, vlasnički udjeli i udjeli u dobiti) prilagođenih domaćem pravu pa je tako putem platforme moguće: darovati novac; uplatiti novac u zamjenu za stvar ili uslugu s počekom na točno određeno vrijeme; pozajmiti novac u obliku beskamatnog ili kamatnog investicijskog zajma na točno određeno vrijeme; uložiti novac u zamjenu za vlasnički udio u društvu s ograničenom odgovornošću ili zadruzi; uložiti novac u zamjenu za udio u dobiti sklapanjem ugovora o tajnom društvu. Platformu mogu koristiti sve domaće fizičke i pravne osobe te svi strani državljani koji žele uložiti u Hrvatsku.

CroMall.eu - Vaš virtualni izlog prema inozemstvu

CroMall je prva hrvatska izvozna e-trgovina usmjerana na promoviranje i povezivanje hrvatskih proizvođača i pružatelja usluga s inozemstvom. Svaki domaći gospodarstvenik putem platforme može otvoriti vlastitu e-trgovinu te je samostalno uređivati, a posebna pozornost pridaje se inovativnim i visokokvalitenim proizvodima certificiranima znakovima kvalitete (Izvorno hrvatsko, Hrvatska kvaliteta, Hrvatski EKO proizvod, Hrvatski otočni proizvod itd.) Platforma koristi 30 jezika i nekoliko pisama.

CroPlaces.eu - mjesto povezivanja hrvatskog turizma i inozemstva

CroPlaces je prva hrvatska geolokacijska mreža namijenjena promociji hrvatskog turizma prema inozemstvu. Putem platforme moguće je pronaći informacije o svim turističkim sadržajima (prirodna i kulturna baština, ugostiteljski objekti, trgovine, sportski sadržaji i sl.)  u Hrvatskoj kroz odabir željene županije ili grada, a u skoroj će budućnosti biti također moguće pronaći informacije i o svim eventima, rezervirati smještaj u hotelima i apartmanima te rezervirati termin u ostalim uslužnim jedinicama.

Zoran Rajn, Centar za društvene inovacije i održivi razvoj

Lipanj 2017.