joombig video slider vertical


PRIJAVITE PROJEKT NA CROWDFUNDING NATJEČAJ I OSVOJITE BESPOVRATNIH 25 TISUĆA KUNA


Ponedjeljak, 03 Srpanj 2017

U cilju populariziranja crowdfundinga kao novog načina financiranja projekata, Centar za društvene inovacije i održivi razvoj i časopis Poduzetnik dovode investitore koji će putem crowdfunding platforme Croinvest.eu uložiti u nekoliko domaćih projekata.

U skladu s time, objavljujemo javni poziv za prijavu projekata koji će nakon postupka selekcije biti upućeni na crowdfunding kampanju prema modelu “sve ili ništa”. U svaki od odabranih projekata, investitori će u početku kampanje uložiti 20-50 % zatražene svote koristeći model pozajmica i udjela u dobiti na način da će uvjeti ulaganja biti naknadno raspravljeni sa svakim nositeljom projekta zasebno.

Jedan od odabranih projekata dobit će posebnu priliku primiti bespovratnu donaciju od 25 tisuća kn bez obzira na konačni uspjeh kampanje.

Svi odabrani projekti će u pripremi crowdfunding kampanja dobiti i potporu Centra za društvene inovacije i održivi razvoj, časopisa Poduzetnik i ostalih partnera.

Prijaviti se mogu sve domaće fizičke (obrti, domaće radinosti i sporedna zanimanja, slobodna zanimanja, obiteljska poljoprivredna gospodarstva itd.) i pravne osobe (trgovačka društva, zadruge, udruge, privatne i javne ustanove, jedinice lokalne i područne samouprave itd.) te svi strani državljani koji žele investirati u Hrvatsku.

Prihvatljivi su svi tipovi komercijalnih projekata, a osobitu prednost će imati projekti s područja društvenog poduzetništva.

Prijavni obrazac potrebno je poslati na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 31. prosinca 2017. godine.

Pitanja vezana uz natječaj možete poslati na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nas nazvati na brojeve 098/611-467 i 091/7675-999.

Lipanj 2017.