Banners

ADSense_05

ADSense_02

Časopis

Časopis Poduzetnik izlazi sredinom svakog mjeseca i u domove ili na radna mjesta dolazi putem pretplate ili u slobodnoj prodaji na kioscima.

Sam naziv mjesečnika sugerira da je riječ o časopisu koji će interes prije svega usmjeravati na problematiku poduzetništva i obrtništva u Hrvatskoj. Naglasak stavljamo na obrađivanje lokalnih, odnosno regionalnih tema iz svakodnevnog poduzetničkog života s ciljem da sadašnji i budući poduzetnici razvijaju svijest o važnosti poduzetništva.

Posebnu pozornost „Poduzetnik“ posvećuje malom i srednjem poduzetništvu i obrtništvu koje je opterećeno stotinama briga i poslovnih nedoumica, a donosi ih svakodnevna borba na tržištu.

Kroz životne priče uspješnih i manje uspješnih poduzetnika i obrtnika, niz zanimljivih reportaža, predstavljanja gospodarskih projekata lokalnih samouprava i državnih institucija, pokretanja tema koje drugi ne smiju ni dotaknuti, braneći ekonomsku logiku pred političkim popularizmom te propagirajući etiku u gospodarstvu želimo dati svoj mali doprinos uspješnom razvoju poduzetništva u našoj još uvijek ratnim posljedicama opterećenoj regiji.

Kroz rubrike kao što su: posuzetnička priča, razgovori, predstavljamo vam,, biti poduzetnik, start-up, abc kvalitete, mala škola poduzetništva, pitanja i odgovori, radnopravni odnosi i slično nastojimo pomoći sadašnjim i budućim poduzetnicima, ali i menadžerima da što uspješnije plove poslovnim vodama.

Da bismo u tome uspjeli, u što ne sumnjamo, brine se velik broj naših suradnika, stručnjaka iz raznih područja kao i samih poduzetnika i entuzijasta. No i vaša suradnja, drage čitateljice i čitatelji neizmjerno nam je važna.

Javite se, predlažite teme koje smatrate bitnima, postavljajte pitanja, šaljite vijesti, ukažite na problem, pokudite nas ili pohvalite.

Novi Poduzetnik d.o.o.
Valpovačka b.b.
31300 Beli Manastir
Tel: 091/767-59-99, 091/600-80-52

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


ADSense_04

poduzetnik.com.hr