ADSense_02


ŽIVJETI OD (DIGITALNOG) PISANJA?


Četvrtak, 23 Studeni 2017

Započinjanje nečeg novog gotovo smo uvijek skloni poistovjetiti s ogromnom količinom stresa, neprospavanih noći i neprestanog propitivanja jesmo li pogriješili. I vrlo često – sve su ove stavke prisutne tijekom novih početaka. No osjećaj kako smo krenuli u neku posve novu avanturu, pozitivna trema koja je isprepletena s nemjerljivim osjećajem hrabrosti i svaki naš uspjeh, vrijedni su svih negativnih emocija i straha. 

Sve to doživjela je i proživjela Andreja Rambrot, magistra kroatistike i komparativne književnosti, kad je nakon  niza raznih poslova odlučila osnovati svoj brand Pisalicu. Danas surađuje s mnogima, s malim i srednjim poduzećima, start up-ovima, odnosno, sa svima onima koji nemaju dovoljno novaca da u stalni radni odnos uzimaju stručnjaka/inju za marketing, a opet ne stignu ili ne znaju oglašavanje raditi sami. 

Kako je započeti nešto potpuno novo, kako je izgledalo njeno iskustvo otvaranja obrta u Hrvatskoj, što je digitalni marketing i koje sve mogućnosti ima, kako raditi ono što voliš i kako uspjeti kao poduzetnik, otkrit će nam naša gošća 29.11.2017. godine u 18 h u Knjižnici Gajnice (Meksička 6).

Studeni 2017.

 

ADSense_04