ADSense_02


UMIJEĆE UPRAVLJANJA U VREMENU NAGLIH PROMJENA - PRILIKE KOJE OTVARAJU PRIVATIZACIJE, IVICA MUDRINIĆ


Utorak, 28 Studeni 2017

Tradicionalno predavanje u organizaciji udruge MBA Croatia održat će se u srijedu 13.12.2016. u Kongresnom centru Forum sa početkom u 17:30 sati. Predavanje na temu Umijeće upravljanja u vremenu naglih promjena (i kako preživjeti privatizaciju na poziciji predsjednika Uprave) održat će hrvatskoj javnosti dobro poznat Ivica Mudrinić. Na taj način udruga MBA Croatia zaokružit će predavanja u 2017-oj godini i tom prilikom pozvati članove i simpatizere na tradicionalni Božićni party.  

Ø Što je zajedničko u upravljanju u javnom i privatnom sektoru, u velikim korporacijama i start-up kompanijama,  Hrvatskoj i najnaprednijim globalnim središtima?  Kako se upravlja s korporacijama i zašto su neke korporacije uspješnije?

Ø Što je leadership i zašto je bitan? 

Ø Što je privatizacija?  Zašto i kako se privatizacija provodi?  Što dobivamo/gubimo privatizacijom? Koja je uloga menadžmenta u privatizacijskim procesima I je li moguće zadržati poziciju nakon promjene vlasništva? Primjer: privatizacija Hrvatskog telekoma.  

Ø Koje vještine su bitne na upravljačkim pozicijama.  Kako razvijati karijeru u vremenu naglih tehnoloških i socioekonomskih promjena.  

To su neke od tema koje će bit predmet predavanja Ivice Mudrinića.

Mjesto i vrijeme predavanja: Kongresnog centra Forum Zagreb u sklopu Green Gold centra (Radnička cesta 50, Zagreb) s početkom u 17:30 sati. 

Ulaznice su dostupne preko Entrio sustava, dok je ulaz za članove MBA Croatia besplatan. 

O predavaču:

Ivica Mudrinić je suosnivač HUB385, vlasnik i direktor Mudrinic Management Consulting, predsjednik Nacionalnog vijeća za konkurentnost i član Savjeta Hrvatske udruge poslodavaca.  

Ivica Mudrinić diplomirao je na University of Toronto, Faculty of Applied Science and Engineering s B.A.Sc./dipl.inž.  Koautor je patenta za video enkripciju.  Dugi niz godina bio je gost predavač na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.  Mudrinić je bio dugogodišnji član upravnog odbora International Academy of Television Arts and Science u New Yorku.  Trenutno je član Upravnog odbora Rochester Institrute of Technology Croatia i član je Nadzornog odbora Mercator PS, Ljubljana. Mudrinić je započeo svoju karijeru u Kanadi na pozicijama u Motoroli.  Nakon povratka u Hrvatsku služio je na upravljačkim pozicijama u strateškim kompanijama; Predsjednik Uprave HRTa, Predsjednik Uprave Hrvatskog telekoma i Viši potpredsjednik DTa u Njemačkoj.  Početkom 1990ih bio je Ministar pomorstva, prometa i veza i Savjetnik Predsjednika Republike.

Studeni 2017.

ADSense_04