ADSense_02


OTKRIJTE 21 „SITNICU“ KOJU SVAKI PODUZETNIK MORA ZNATI


Četvrtak, 30 Studeni 2017

Postoji priča o čovjeku koji je čekajući informacije u jednoj instituciji preminuo. Kada su ga našli još uvijek je držao listić s brojem u ruci..

Otprilike se tako osjeća jedan poduzetnik dok čeka na šalterima, zove različite referentice i gubi sate tražeći relevantne informacije na internetu.  Prema studijama koje su proveli američki znanstvenici na prosjećnu životnu dob od 72 godine čovjek provede 5 godina čekajući u različitim redovima. Dodajte tome sve one sate kada ste guglali odgovor na operativno pitanje vezano za vaše poslovanje i doći ćete do poprilično velikog broja sati, dana i godina.

Iz osobne potrebe i kao odgovor na mnogo upita nastala je edukacija za poduzetnike “21 sitnica koju bih volio da mi je netko rekao kada sam krenuo u biznis” koju je osmislio i vodi Gordan Horbec, ekonomist, vlasnik i voditelj računovodstvenog servisa Opulento te urednik portala Imamnovac.com. Edukacija obuhvaća 21 ključnu temu s kojima se svakodnevno susreću svi poduzetnici, a informacije i cake voditelj je osmišljavao i sakupljao kroz čak pet godina koliko mu je trebalo da ih nauči u detalje. 

“Na seminar sam došla prekasno jer sam tada već otvorila obrt, ali puno prerano na iskustvo i znanje koje sad imam. Ipak od pustih edukacija i ostalih događanja na kojima sam bila kao friški poduzetnik, izdvojila bih edukaciju 21 sitnica kao najbolju i najkonkretniju.” – izjavila je Dobrila Delonga, jedna od 500 dosadašnjih polaznika edukacije.. 

Na intenzivnoj jednodnevnoj edukaciji raspravlja se o sljedećim temama: kako legalno izvući novac iz tvrtke, troškovi reprezentacije, prava radnika i direktora, PDV, pozajmnice tvrtki, automobili u privatne svrhe, obračun plaća i prava na povrat poreza, ugovoro djelu, ugovor o radu, amortizacija, račun dobiti i gubitka, kako naplatiti dug, avansna plaćanja, edukacije zaposlenika, putni nalozi, poslovanje s inozemstvom, evidencije, najam prostora, inventura, donacije itd.

“Moja ideja je olakšati poduzetnicima, dati im konkretne informacije i spasiti ih muke koju sam i sam prošao. S preko 12 godina iskustva u poduzetništu kao vlasnik računovodstvenog servisa susreo sam se s bezbroj situacija sa 100 različitih klijenata. Problemi koje muče poduzetnike su često personalizirani zato na edukaciji dajem konkretne odgovore na sva pitanja. Edukacija je gotova tek kada je svima sve jasno, stoga nekad produljimo i po dva sata.“ – kaže Gordan, voditelj edukacije.

Ukoliko želite na jednom mjestu, u jednom danu naučiti koja su to pravila kako bi uspješno vodili vlastitu tvrtku, nemate vremena sami istraživati svaku pojedinačnu stvar i želite izbjeći neugodnosti i kazne prijavite se na edukaciju „21 sitnica“. Svi polaznici će u sklopu edukacije dobiti i pisani priručnik u kojem su sve teme obrađene s detaljnim uputstvima. U cijenu edukacije od 1.001,00 kn (+ pdv) uključen je i ručak.

Sljedeći termin održavanja je subota 9. prosinca 2017. od 9:30 – 18:30, a prijaviti se možete ovdje.

Studeni 2017.

 

ADSense_04