ADSense_02


SVEČANA PROSLAVA 25 GODINA RADA TVRTKE ARIOS D.O.O. IZ BELIŠĆA


Četvrtak, 14 Prosinac 2017

Proslava je održana 8. prosinca 2017. u ugodnom ambijentu Kavane Gutmann u Belišću, a nazočni su bili svi sadašnji i dosadašnji djelatnici tvrtke.

Tvrtka ARIOS je osnovana 1. svibnja 1992., a prvi ured se nalazio u dječjoj sobi obiteljske kuće - prisjeća se gospođa Marija Kušić početka poslovanja. "Sjedište tvrtke nalazi se u Belišću, a imamo poslovnicu i u Belom Manastiru. Osnivač tvrtke je moj pokojni suprug dipl.oecc. Bratislav Kušić, a sada sam jedini vlasnik, dok je direktorica moja kćerka dipl.iur. Danka Kaljević."

ARIOS je skraćenica od „agencija za računovodstvo, informatiku, organizaciju i savjetovanje“.

"Nakon 25 godina poslovanja osjećam se zadovoljnom i ponosnom jer smo svi zajedno uspjeli održati tvrtku likvidnom te su se naša odricanja i vrijeme posvećeno poslu isplatili" - rekla je gospođa Marija.

Dobrom organizacijom rada, stručnošću i samostalnošću zaposlenika, dobrom komunikacijom s klijentima (većinom on-line), sve se stigne obaviti u zadanim rokovima.

"Kvalitetno obavljamo našu osnovnu djelatnost, a to je vođenje knjigovodstva uz primjenu novih tehnologija, ulaganje u znanje i cjeloživotno učenje što ide u prilog klijentima, zaposlenicima i samoj tvrtci."

Nakon 40 godina rada u struci, gospođa Marija posao polako prepušta kćerki Danki  i kaže: "Nadam se da će moja kćerka nastaviti putem kojim sam ja išla i postići još bolje privatne i poslovne uspjehe."

Tvrtki ARIOS i njezinim zaposlenicima želimo sretnu 25. obljetnicu te puno poslovnog uspjeha u godinama koje dolaze!

Mirjana Glavaš, prosinac 2017.

ADSense_04