ADSense_02


ŠKOLA ZA ŠEFICE


Četvrtak, 01 Veljača 2018

Svrha i teme seminara

Tražimo žene koje su spremne definirati i ostvarivati ono što žele, u područjima gdje žele.

Teme: kako ojačati osobnu mod, postaviti ciljeve, planirati, započeti promjene, prihvatiti neizbježno, kreirati i ostvariti. Ključna područja su uspješna poslovna komunikacija, samopromocija, rješavanje teških situacija u poslu, fokusiranje na važno, kvalitetnije upravljanje vremenom i ciljevima, odgađanje ključnih odluka, uspješna raspodjela zadataka, odgađanje ključnih odluka...

Namjena

Seminar je namijenjen svim ženama koje žele biti šefice svog života i karijere.

Način realizacije: Predavanje, radionica

Vrijeme: utorak, 6. veljače 2018. od 16.00 do 19.00 sati

Mjesto: Gradska Vijednica Grada Samobora, Trg kralja Tomislava 5/1, Samobor

Predavač

Elvira Mlivić Budeš, Filaks

Elvira Mlivid Budeš je poduzetnica i konzultantica koja se od 2001. godine bavi razvojem poslovnih vještina. Do sada je uspješno surađivala s preko 600 pravnih osoba, a preko 1000 fizičkih osoba pohađalo je verificirane programe usavršavanja i radionice u Vedroj kudi znanja. Od 2016. godine je predavačica marketinških kolegija na Visokom učilištu Algebra.

Ostale informacije

Svi zainteresirani za navedene seminare mogu se prijaviti za iste putem prijavnice na fax 01 3336-832 ili na e- mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Za sva pitanja i dodatne informacije, kao i za prijave na edukacije slobodno nas kontaktirajte putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na brojeve telefona 01/3336-830, 091/3325 348.

Prijavite se kako biste što spremnije odgovorili na izazove na tržištu i učinili svoje tvrtke uspješnijima i prepoznatljivijima na tržištu.

Siječanj 2018.

ADSense_04