ADSense_02


DONIRALI SMO ŠKOLAMA WC SJEDALICE U SKLOPU PROJEKTA „BITI BOLJI-BE BETTER“


Utorak, 13 Veljača 2018

Danas je u hotelu Millennium osječka udruga „Biti - Bolji Osijek ugostila hrvatskog poduzetnika Vitomira Klasića, vlasnika Ivanićplast d.o.o. Ivanić Grad koji je, na prijedlog Osječko - baranjske županije – Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu, donirao najpotrebitijim školama antibakterijske duroplast  wc sjedalice.  

Ovoga puta bile su to dvije škole: Osnovna škola  „Josipa Kozarca“ Semeljci i Osnovna škola Drenje. Ružica Primorac, ravnateljica škole u Semeljcima i Darko Čota, ravnatelj škole u Drenju nisu skrivali oduševljenje jer škole nemaju dovoljno novca da bi održavali postojeće wc-e. 

Uz ravnatelje škola došla je i Dorotea Telarović, ispred Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu koja se zahvalila poduzetniku na prekrasnoj donaciji i udruzi „Biti Bolji“ Osijek koja redovito obilazi škole i provodi  projekt „Biti Bolji-Be Better“ i educira mlade o poduzetništvu.

Gospodin Vitomir Klasić je posebno istakao da mu je zadovoljstvo što je donacija predana školama kojima je to najpotrebnije i najavio suradnju i u budućnosti. Predstavio je tvrtku Ivanićplast koja posluje još od davne 1962 godine  i jedna je od 10 najvećih proizvođača wc sjedala u Europi. Ivanićplast izvozi oko 85% svoje proizvodnje u tridesetak zemalja svijeta i posluje po cijeloj Europskoj uniji. Proizvodni asortiman Ivanićplasta broji oko 60-tak modela različitih wc sjedala poznatijih pod brand name-om Bello.

Dodao je kako se nada poboljšanju demografske slike kako bi jednog dana mladi isto kao i on razvijali svoje poslovne ideje. Naša društvena odgovornost je poticanje mladih ljudi jer upravo u njima leži potencijal za razvoj i rast cjelokupnog društva i boljitak za sve nas. 

Posebno nas je obradovala gđa Jasmina Tot koja je za tu priliku sastavila i poklonila nekoliko slogana g. Vitomiru Klasiću.

Kako je to izgledalo pogledajte na fotografijama, a detaljnije o ovoj donaciji možete pročitati u idućem broju časopisa Poduzetnik.

Veljača 2018.

 

ADSense_04