ADSense_02


TAKO JE DOBRO IMATI OVAKVE GOSTE U SREDNJIM ŠKOLAMA HRVATSKE! JAVITE NAM SE AKO ŽELITE DA VAS POSJETI NETKO OD OVIH USPJEŠNIH OSOBA.


Subota, 03 Ožujak 2018

PODRŽITE NAŠ PROJEKT „BITI BOLJI-BE BETTER KOJI NASTAVLJA S POSJETAMA NOVIH POZNATIH PODUZETNIKA, MENADŽERA, JAVNIH OSOBA,…JAVITE NAM SE NA 091/767 5 999.

Za sve naše mlade (učenike osnovnih i srednjih škola te studente) zaista je posebno zadovoljstvo kada pogledaju tko će ih sve posjetiti ove godine u sklopu projekta „Biti Bolji-Be Better“ koji provodi Udruga „Biti Bolji“ Osijek i časopis Poduzetnik. 

Kada smo prije pet godina krenuli ni slutili nismo da ćemo doći od brojke od 12.000 mladih koji su poslušali preko 95 aktivnosti (razgovora, predavanja, radionica, tribina, kazališnih predstava, koncerata,… ). 

Sve je tada izgledalo samo kao naš pokušaj da animiramo mlade, da oni budu u centru svih naših događanja, da oni kreiraju sadržaje projekta i kažu što žele. A mi smo ih samo poslušali. Ništa im nismo nametali.

Bez obzira što mnogi sumnjaju u mlade mi smo nastavili, nekada manje, nekada više uspješno. I danas smo ponosni na sve njih. Pokazali su da njih možemo i moramo računati u budućnosti. Mi smo tu samo da ih potaknemo, da im damo podršku, a oni će svoje prilike znati iskoristiti.

Naravno bez naših poduzetnika, javnih osoba, poznatih i nepoznatih donatora i sponzora ne bi mogli održati ovaj projekt koji je postao održiv i pokazao da se sve može ako se žele unijeti promjene u glavama svih nas. Tada je sve lakše. Hvala svim gostima ovog projekta koji su svoje vrijeme odvojili za našu mladost. Hvala svima koji su pristali da ove godine budu gosti škola u Hrvatskoj (Antunovac, Osijek, Valpovo, Đakovo, B. Manastir, Donji Miholjac, Našice, Vinkovci, Županja, Virovitica, Ivanić Grad, Ivanec, Prelog, Mala Subotica, Bjelovar,… i mnoga druga mjesta koja nam se svakodnevno javljaju).

VAŠI I NAŠI GOSTI U 2018. G. 

Premalo je mjesta da o svakoj osobi koja je pristala doći u neku školu napišemo sve o njoj. Neka, možda je bolje da učenici kroz razgovor upoznaju osobe koje će doći i shvate što je važno za uspjeh u životu i poslu, kako razmišljati pozitivno, kako poduzetni nešto, a ne čekati druge da nešto umjesto njih naprave, kako pokazati svima onima koji ne vjeruju u mlade da je u njima ogromna energija, motivacija, ideje, kreativnost,… i sve ono što krasi mnoge uspješne goste koji će ih posjetiti.

Pogledajte ovaj impozantni popis gostiju škola (od ožujka do kraja studenog 2018.):

- Zrinka Vlašić, poduzetnica, menadžerica i žena koja aktivno kreira mnoge projekte obitelj Vlašić iz Osijeka – posjetiti će 08.03.2018. učenike V. razreda osnovne škole „Tin Ujević“ iz Osijeka, a sve u sklopu jedne lijepe i zanimljive aktivnosti: „Vratimo zaboravljene igre“. Hvala profesorici Tihani Kraml Kanaet koja nas je podržala. Neka ovo bude pilot projekt za buduće škole. 

- 14. ožujka 2018. posjetiti ćemo Strukovnu školu Vukovar, predstaviti projekt na dvije prezentacije, i u njega uključiti učenike ove škole koji to žele.

- Ivo Bilić, predsjednik Uprave Kentbank d.d. Zagreb – posjetiti će 16.03.2018. Ekonomsku i upravnu školu Osijek.

- Ognjen Bagatin, Ognjen Bagatin, MBA, CEO / Ravnatelj Poliklinike Bagatin – posjetiti će neku od škola 11/12. travnja 2018.

- Jadranka Primorac, članica Uprave bolnice Sv. Katarina Zagreb, zadužena za financijska i strateška pitanja – posjetiti će neku od škola u ožujku/travnju 2018.

- Zoran i Marijan Pfeifer, vlasnik i direktor tvrtke PFEIFER-TTI Čakovec - posjetiti će neku od osnovnih škola u ožujku/travnju 2018.

- Frano Šušnjara, regionalni direktor marketinga za Poljsku, Češku, Slovačku, Mađarsku, Latviju, Litvu i Estoniju – posjetiti će neku od škola u ožujku, travnju ili rujnu 2018.

- Ivan Bračić, osnivač i vlasnik tvrtke PIP d.o.o., Pisarovina – posjetiti će neku od škola u ožujku/travnju/listopadu 2018.

- Ivan Rogan, direktor i suvlasnik CorteCros d.o.o., Zagreb – posjetiti će neku od škola u travnju/rujnu/listopadu 2018.

- Siniša Marijan, Predsjednik Uprave KONČAR – Institut za elektrotehniku d.d. – posjetiti će neku od škola u svibnju 2018.

- Aljoša Pleić, General manager u ACCIONA Energija d.o.o.- posjetiti će neku od škola u travnju/svibnju 2018.

- Damir Škaro, predsjednik Autokluba Siget – posjetiti će neku od škola u travnju/svibnju 2018.

Sve o našim gostima pročitajte u novom broju časopisa Poduzetnik. Očekujemo još niz poznatih gostiju. Dragi naši učenici, slušati ćete samo najbolje!

Ožujak 2018.

 

ADSense_04