ADSense_02


GAMING NA MOBITELIMA – JE LI STIGLO NJEGOVO VRIJEME?


Petak, 16 Ožujak 2018

Još od vremena kultne igre Snake na Nokia mobilnim uređajima, koju teško da možemo nazvati gamingom, igre na mobitelima tražile su put da ostvare svoj puni potencijal. Je li vrijeme da se to promijeni? Naravno, zahtjevnije igre teško je igrati na mobitelu koji nema dovoljno jak procesor, loš zaslon ili mu se baterija brzo isprazni. Koji mobitel onda može podržati kompliciranije igre? 

HTC U11 dovoljno je brz i opremljen da bude idealan mobitel za gaming. S osmerojezgrenim Qualcomm Snapdragon 835 čipsetom, 4 GB RAM memorije te Adreno 540 grafičkom karticom u stanju je podržati vaše omiljene igre bez puno problema. Veliki 5,5-inčni ekran 2K rezolucije brine se za odličan i pregledan prikaz akcije u igrama, a baterija od 3000 mAh će zasigurno izdržati sate uživanja u igri. 

Igre na mobitelu stvarno oslobađaju od stresa 

Istraživanja su potvrdila kako već 10 minuta igranja igri na mobitelu može pomoći u nošenju sa svakodnevnim stresom. Nekima će biti zanimljivije zagonetke, dok će neki odmor i uživanje pronaći u igrama koje zahtijevaju brze reakcije.*  

Top 5 najboljih besplatnih igara za iOS:

1. The Battle of Polytopia

2. Binary Dash

3. Alphabear

4. Really Bad Chess

5. Asphalt 8

Top 5 najboljih besplatnih igara za Android: 

1. Clash Royale

2. Ancestor

3. Vainglory

4. Asphalt 8

5. Smash hit

No, ne morate se ograničavati samo na 10 minuta dnevno. Kako biste uživali u neograničenom surfanju, Tele2 je jedini teleoperater na tržištu RH koji na mobitelima omogućuje neograničeni internet, ali i razgovore i SMS poruke, zahvaljujući tarifi RASPALI i BEZBROJ GB za 169 kuna mjesečno. 

Uz to, HTC U11 ili Huawei P smart za 1 kunu odmah, ostatak na rate, osigurat će vam bezbrižno surfanje i igranje igara bilo kada i bilo gdje. 

Oslobodite se silnih provjera stanja računa i uživajte u neograničenoj slobodi komunikacije uz Tele2. 

*izvor: pcchip.hr

Ožujak 2018.

 

ADSense_04