ADSense_02


ČASOPIS PODUZETNIK PRATIT ĆE DANE KOMUNIKACIJA 2018.


Petak, 30 Ožujak 2018

Dani komunikacija odvijat će se od 12. do 15. travnja u Rovinju, u hotelu Lone.

Festival Dana komunikacija je i ove godine glavni događaj koji okuplja agencije, stručnjake za odnose s javnošću, oglašivače, medije, studente kao i ostale pripadnike komunikacijske industrije. Časopis Poduzetnik, vodeći mjesečnik za poduzetnike i menadžere u Hrvatskoj, koji je proslavio i svoju desetu obljetnicu uz humanitarni karakter, pratit će ovaj nezaobilazan komunikacijski događaj. 

Ovogodišnje šesto izdanje Dana komunikacija odvijat će se od 12. do 15. travnja u Rovinju, u hotelu Lone. Festival će u Hrvatsku dovesti stručnjake komunikacijske industrije koji određuju trendove i budućnost komunikacijske struke.

Teme ovogodišnjeg festivala su osobito vezane uz kreativnost i tehnologiju, te okupljaju stručnjake za komunikaciju s tržištem. Neka od poznatih imena koja će se okupiti na festivalu su Brad Parscale (direktor za digitalne medije predsjedničke kampanje Donalda Trumpa) i Jayanta Jenkins (globalni kreativni direktor, Twitter). Od ostalih zvučnih imena komunikacijske industrije važno je spomenuti Susan Bennet, odnosno originalni glas iza Siri, megapopularne aplikacije za iPhone, te Susan Credle koja je ikona kreativnog svijeta i jedna od najutjecajnijih žena u industriji. Credle je dobitnica prestižnih nagrada kao što su Most Creative Woman in Advertising i Chicago Ad Woman of the Year 2013, koju je Ad Age proglasio jednom od 100 najutjecajnijih žena. Predavat će i mnogi drugi stručnjaci komunikacijske tehnologije i industrije.

Uz predavanja ovih vrhunskih govornika, festival Dana komunikacija poznat je i po mnogobrojnim nagradama među kojima se ističu: Effie, IdejaX, Mixx i Young Lions Croatia, a koje struka dodjeljuje najboljima u industriji za posebna postignuća i izvanredno tržišno komuniciranje.

Organizatori ovogodišnjeg festivala su HURA (Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje koje je vodeće strukovno udruženje u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj) i IAB Croatia (neprofitna udruga posvećena interaktivnom marketingu, osnovana s ciljem da stimuliranjem i usmjeravanjem industrije potpomogne razvitak interaktivnih marketinških komunikacija u Hrvatskoj).

Prošlogodišnji festival Dana komunikacija oborio je sve rekorde posjećenosti, a ove se godine očekuje obaranje istog.

Raspored predavanja možete pogledati na službenim stranicama Dana komunikacija 2018: https://danikomunikacija.com/hr/raspored/ 

Ana Jagatić-Petrinec

Ožujak 2018.

 

 

ADSense_04