ADSense_02


RADIONICA BIZNIS AKADEMIJE POWERED BY TELE2 U JASTREBARSKOM EDUCIRALA VIŠE OD 50 OBRTNIKA I PODUZETNIKA


Subota, 07 Travanj 2018

Na trećoj po redu održanoj radionici Biznis akademije, u Centru za kulturu Jastrebarsko obrtnicima i malim poduzetnicima pružena su znanja i vještine o raspolaganju financijama, online oglašavanju te brendiranju vlastitog posla.

Radionicu su i ovoga puta vodili docent dr.sc. Vatroslav Škare s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te Sanja Novak, mag.oec., koji su obrtnicima i poduzetnicima približili sve prednosti digitalnog marketinga i prodaje te pojasnili kako odabrati idealnu platformu za promociju biznisa. 

”Digitalizacija je naša budućnost i u nju treba ulagati. Tržište se mijenja, glavna osoba je kupac i do njega treba doći, a većina kupaca je na internetu”, istaknuo je gradonačelnik Jastrebarskog Zvonimir Novosel

Biznis akademija powered by Tele2 prva je platforma koja kroz online video edukacije i radionice educira obrtnike i poduzetnike o digitalizaciji poslovanja kako bi se stvorila i razvila nova, održiva ekonomska vrijednost u društvu. Vrijednost radionice je 2500 kuna no zahvaljujući Tele2, za obrtnike Jastrebarskog kao i za sve buduće polaznike, ona je besplatna. 

“Kroz interaktivno predavanje prikazujemo brojne praktične primjere i odgovaramo na najčešća pitanja s kojima se susreću obrtnici i mali biznisi. Cilj je da nakon svake radionice sudionici imaju širu sliku o mogućnostima digitalnog marketinga i prodaje te da mogu odlučiti koje aktivnosti će dalje razvijati i provoditi u svakodnevnom poslovanju”, zaključio je dr.sc. Vatroslav Škare.

“Biznis akademija powered by Tele2 poduzetnicima i obrtnicima sve informacije i alate nudi na jednom mjestu. Vjerujemo kako će ova akademija sve nas naučiti mnogim stvarima, a razmjena iskustava Hrvatsku staviti u sam vrh poduzetništva u Europskoj Uniji. Upravo iz tog razloga nam je drago što se, nakon održane radionice, većina polaznika složila kako jedino digitalizacijom mogu svoje poslovanje podići na višu razinu”, naglasili su u Tele2. 

Ožujak 2018.

 

ADSense_04