ADSense_02


BAGATIN AKADEMIJA U SURADNJI S HRVATSKOM UDRUGOM POSLODAVACA (HUP) ORGANIZIRA CIKLUS OD DVA PREDAVANJA „EDUCIRAJ SE ILI NESTANI“ KOJI ĆE SE ODRŽATI 11. I 18. TRAVNJA, 2018.


Subota, 07 Travanj 2018

Na prvu temu govorit će Matej Sakoman, profesor psihologije koji će nam približiti psihologiju očaja. Jeste li se ikad zapitali – tko je poduzetnik ako ne kreativni odgovor na društvenu pasivnost i očaj?

To je osoba vizije i nade koja gleda naprijed, koja sanja i koja gradi! On je određen psihologijom preuzimanja odgovornosti u svim okolnostima svog života. Poduzetnik bez nade nije dobar poduzetnik. 

Druga strana medalje je psihologija očaja koja može obuzeti pojedince, timove i čitave kompanije koje provode život  "mimo sebe" dok bi život trebali živjeti punim plućima. Psihologija očaja može zamračiti čak i poduzetnički um kroz fenomen naučene bespomoćnosti. Poduzetnicima je iznimno važno razumjeti tu vrstu psihologije isto kao i psihologiju preuzimanja odgovornosti kao dva različita odgovora na vremenski period u kojem se nalazimo. Odgovor na očaj i pasivnost je psihologija preuzimanja odgovornosti koja jamči životni uspjeh i zadovoljstvo usprkos mnogim nedaćama - povratak sebi kroz vjeru, nadu i aktivno traženje rješenja!

Drugu temu održat će Ognjen Bagatin, ravnatelj jedne od vodećih multi specijalnih poliklinika u regiji. Pitate se što je potrebno za uspjeh jednog poduzeća? Svaki poduzetnik krene s jednom velikom vizijom za koju očekuje da će se ostvariti u nekom kraćem vremenu. Jednako tako, svakom velikom postignuću prethodi mnogo poteškoća i zahtjevnih trenutaka, ali niti jedno veliko postignuće nije moguće bez njih.

Što čini razliku između gubitnika i pobjednika?

Kako bi izdržali sve zapreke na putu do uspjeha poduzetnik mora biti spreman riskirati i ustrajati u svojim snovima. Osim toga, potrebna su mu i konkretna znanja i vještine koje je moguće prikazati kroz 7 zakona poduzetništva. Spoj svega navedenog dovodi nas do recepta za uspjeh: pripremite se, poduzmite sve što možete i krenite u akciju!

Oba predavanja iz ovog ciklusa održat će se u prostorima HUP-a (Radnička cesta 51/1, Green Gold), a prijaviti se možete putem maila na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Oba seminara su besplatna uz prijavu.

U istom duhu i želji za edukacijom Bagatin Akademija u suradnji s Poliklinikom Bagatin i tvrtkom Talentlyft organizira drugi regionalni sajam „Otvoreni dani znanja“ koji će se održati 10. svibnja 2018. u hotelu Antunović u Zagrebu od 14.00 do 20.00 sati. Kao i prošle godine, Sajam će okupiti vrhunske stručnjake, trenere osobnog i profesionalnog razvoja, edukacijske kuće i coacheve, te tako pružiti izvrsnu priliku za poduzetnike, obrtnike, korporacije, ustanove i stručnjake iz ljudskih resursa da na jednom mjestu upoznaju relevantne edukacijske ustanove, njihove usluge i programe.

Glavni sponzori sajma su Hrvatska poštanska banka i Donat Mg, partneri sajma su Hrvatska udruga poslodavaca, HR centar, udruga HR4U, Klub psihologa i HR stručnjaka, Hrvatska psihološka komora te Amcham - Američka gospodarska komora, a medijski partneri su: Moj Posao, Educentar, časopis Poduzetnik, e-Croatia.

Svi zainteresirani za rast i razvoj imat će mogućnost upoznati šaroliku ponudu edukacija koje se nude u Hrvatskoj i regiji. Vjerujemo da će sajam još jednom otvoriti vrata razvoja mnogima i stvoriti trajne buduće suradnje koje će biti na korist kako pojedincima, organizacijama, tako i cijeloj našoj regiji. Očekujemo 50 izlagača, a posjetitelji sajma moći će sudjelovati na 2 interaktivne radionice, poslušati 5 kratkih, inspirativnih prezentacija te jedan HR panel u glavnoj dvorani sajamskog prostora. 

Ulaz na sajam posjetiteljima je također besplatan uz prijavu koju možete napraviti ovdje

Zajedno gradimo društvo znanja i osobnog razvoja za bolju budućnost!

Ožujak 2018.

 

 

ADSense_04