ADSense_02


NAJBOLJA DERMATOLOŠKA KLINIKA U EUROPI


Utorak, 10 Travanj 2018

Poliklinika Bagatin proglašena je vodećom dermatološkom klinikom u Europi prema najnovijoj analizi europskih dermatoloških klinika, koju radi Global Clinic Rating - međunarodno akreditacijsko tijelo za medicinske ustanove. Sveukupna međunarodna klinička reputacija Poliklinike Bagatin za 2018. ocjenjena je vrlo visokom ocjenom 4.55, što ih je smjestilo na sam vrh. To ukazuje na sve veći zdravstveni standard diljem Europe, ali i Hrvatske!

U analizu je ukupno bilo uključeno 2.368 dermatoloških klinika, s prosječnom ocjenom kvalitete 3.15. 

Global Clinic Rating međunarodno je akreditacijsko tijelo koje ocjenjuje medicinske ustanove na bazi 4 kriterija:

· stručnost osoblja

· tehnološka opremljenost i kvaliteta medicinskih i nemedicinskih jedinica

· raspon i kvaliteta medicinskih i nemedicinskih procedura i usluga

· kritike i ocjene pacijenata na neovisnim web stranicama (poput Googla i Facebooka).

 

Tim Poliklinike Bagatin

Budući da su medicinske i estetske usluge izrazito individualizirane, cilj GCR-a je približiti standardizaciju i kategorizaciju ustanova koje certificira, svim svojim korisnicima te potencijalnim pacijentima, a kriteriji za medicinske ustanove su postavljeni upravo na temelju zadovoljstva pacijenata. GCR jedina je međunarodna neovisna organizacija koja služi podjednako pacijentima kao i vlasnicima poliklinika i klinika u čitavom svijetu. 

Dermatološki tim Poliklinike Bagatin ujedno je i najveći u Europi. Specijalistice dermatovenerologije i opći kirurzi svojim dugogodišnjim iskustvom i znanjem, a uz pomoć najmodernije tehnologije, rješavaju gotovo sve problematike kože lica i tijela. Kombinacijom tehnologije i individualnog pristupa, za klijenta se kreira cjelovit i idealan program, kojim se postižu najbolji i dugotrajni rezultati. Estetska i korektivna dermatologija, uz profesionalnu i dubinsku analizu kože na VISIA uređaju, u svojoj bogatoj ponudi imaju velik broj usluga poput Dermapena, mezoterapije, PRP-a, injectablesa za pomlađivanje kože, Plasmagea, odnosno, neabrazivnu blefaroplastiku te najmoderniji laser centar u regiji koji broji čak 9 različitih lasera. 

Ivana Husar

Laseri su najbolji izbor za tretiranje raznih problematika kože - od prvih bora i staračkih pjega, do kapilara i hiperpigmentacija, a mogu se ukloniti i omražene dlačice te promjene na koži poput madeža, bradavica, strija i tetovaža.

Top dermatološke klinike

Među ovogodišnjih top 10 našle su se, uz Polikliniku Bagatin, još dvije hrvatske klinike: Poliklinika Poliderma na trećem te Poliklinika Nola na šestom mjestu. U ovom najboljem društvu tu su i klinike iz Njemačke, Švicarske, Estonije, Francuske, Ujedinjenog Kraljevstva i Rumunjske. 

GCR indeks trenutno se sastoji od 432 984 klinika, od čega je 8.845 dermatoloških klinika, preko 126 000 dentalnih klinika, gotovo 8 000 kirurških ordinacija, a podaci se dnevno ažuriraju. Ovaj indeks koristi se u čak 126 zemalja diljem svijeta. 

Travanj 2018.

 

ADSense_04