ADSense_02


BUSINESS SPEED DATING


Petak, 13 Travanj 2018

MJESTO STVARANJA POSLOVNIH PRILIKA

U Kongresnom centru Forum u Zagrebu u utorak 17.04.2018. u 18:00 sati održat će se veliki poslovni događaj „Business Speed Dating“. Cilj ovog događaja je povezivanje poduzetnika, ostvarivanje poslovnih prilika i suradnje.

Kako je zamišljen sam događaj?  Okupljeni sudionici bit će podijeljeni u grupe. Svaka grupa od 6 do 8 članova sjedit će za jednim stolom i imat će zadani broj minuta da se međusobno predstave i razmijene kontakte. Metodom rotacije svi sudionici će se međusobno upoznati. 

Zašto poslovno umrežavanje? Na mnogim događajima u poslovnom svijetu uočeno je da se ljudi iz različitih branši nemaju prilike međusobno upoznati i na taj način im promiču poslovne prilike. Na ovom događaju izbjegavaju se takve situacije, te tako poduzetnici i svi željni poslovnih kontakata te poslovnih prilika ostvaraju mrežu novih poslovnih kontakata.

Koja je garancija da ću pronaći ono što tražim? Garancije nema, vi ste jedina garancija da dođete i uzmete ono zbog čega dolazite. Fokus na jasan cilj i realizacija traženoga je u rukama svakog posjetitelja ponaosob.  

Kako se prijaviti? Prijave sudionika se primaju na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do ponedjeljka 16.4.2018. do 16h budući da su mjesta ograničena. Obavezno ponesite sa sobom vizitke. 

Uključuje li sam događaj i vrijeme za dodatno neformalno druženje? Obavezno! Sam događaj se nastavlja u manje formalnom tonu u Kongresnom centru Forum koji nam je omogućio održavanje ovog poslovnog događaja. Networking se nastavlja uz piće naših sponzora, „Iločki podrumi“ i vinarija „Štampar“ te uz zalogajčiće prefinih muffina „My3Cakes“ i zdravih torti „Sirova hrana by Mihaela Devescovi“. Cijeli projekt je medijski podržan od strane „Virtualnog ženskog poduzetničkog centra“. Za dobar izgled kose voditeljica projekta Zrinke Peharec i Željke Barišić, pobrinula se „Ruža institut Kerastase“, a za svjež i cvjetan izgled dvorane “ HUPCA Zg“ sa predivnim cvjetnim aranžmanom, dok će svojom kamerom sve to zabilježiti „Salty Business“

Travanj 2018.

ADSense_04