ADSense_02


NATAŠA TRSLIĆ ŠTAMBAK, JO KEMPEN I MARINA BURAZER- DOBITNICE PRIZNANJA PRO PR AWARDS IZ HRVATSKE


Ponedjeljak, 16 Travanj 2018

U subotu su na svečanoj dodjeli PRO PR Awards priznanja u hotelu Mona na Zlatiboru dodjeljena priznanja renomiranim stručnjacima za izniman rad i trud na području komunikacija i odnosa s javnošću.    

Međunarodna komisija PRO PR Awards koju čine renomirani europski i regionalni stručnjaci odlučila je da će, ove godine, priznanje za svoj doprinos razvoju struke odnosa s javnošću dobiti ugledne hrvatske komunikacijske stručnjakinje: gđa Marina Burazer, direktorica korporativnih komunikacija u INA-i, gđa Jo Kempen, direktorica korporativnih komunikacija u Hrvatskoj pošti te gđa Nataša Trslić Štambak, direktorica agencije Grayling. 

PRO PR Awards je program nagrađivanja pojedinaca koji svojim radom doprinose boljoj percepciji i pozicioniranju profesije odnosa s javnošću na lokalnoj i globalnoj razini. Utemeljen je 2012. godine povodom obilježavanja desete godišnjice PRO PR konferencije. Specifičan je po tome što  je namijenjen prvenstveno pojedincima, a ne projektima, ali i po tome što za kandidaturu nije potrebno uplaćivati nikakve pristojbe. 

Priznanje PRO PR Awards uključuje i unikatnu statuu koju su za ovu prigodu izradili studenti Akademije umjetnosti iz Novog Sada.  

Ostali ovogodišnji dobitnici su: Nađa Lutvikadić Fočo, PR menadžerica u BH Telecomu i Almedina Porča, šefica Odsjeka za odnose s javnošću Općine Stari Grad Sarajevo iz Bosne i Hercegovine; Alenka Jakomin, starija savjetnica u agenciji Pristop i Jernej Smisl, menadžer korporativnih odnosa u Pivovarni Laško Union iz Slovenije, Nataša Đurđević, voditeljica Odjela za komunikaciju u Generali osiguranju, Branka Conić, direktorica PR agencije New Moment New Ideas, Milica Stefanović, menadžerica za odnose s javnošću u Coca-Coli Srbija i Ivana Đurić, voditeljica Odjela komunikacija u Ministarstvu za europske integracije iz Srbije;  Vuk Vujnović, glavni tajnik SEECOM-a, Nada Pavićević, PR menadžerica u Crnogorskom elektroprenosnom sistemu i Zvezdana Oluić, voditeljica PR-a i marketinga u Uniji poslodavaca iz Crne Gore; Daniela Nachevska Stojchevska, specijalist za marketing i PR u Eurolink osiguranju iz Makedonije; Olga Podoinitsyna, članica Uprave VTB Capital i Xenia Reizhevskaya, direktorica komunikacija u organizacijskom odboru Zimskih olimpijskih igara u Sočiju 2014. iz Rusije, Simon Jones, direktor Westco-a i predsjednik komunikacije za lokalnu upravu Velike Britanije, Florence Ranson, direktorica komunikacija u FoodDrinkEurope iz Belgije, Andras Staniszlav, potpredsjednik CIPR-a i HuPRA-e iz Mađarske, Juergen Gangoly, direktor agencije Skills iz Austrije, Christian Spahr, direktor Odjela za odnose s medijima u Institutu Konrad Adenauer iz Njemačke te Zehra Gungor, bivša predsjednica IPRA-e i vlasnica agencije Stage PR iz Turske.

S obzirom na to da se priznanja u kategorijama Vision City i Vision Manager dodjeljuju gradu, odnosno menadžeru iz zemlje domaćina PRO PR konferencije, ovogodišnji dobitnici u spomenutim kategorijama su Grad Novi Sad te Andrej Jovanović, generalni direktor kompanije „Moji brendovi“. Ovogodišnja dobitnica prestižnog priznanja za životno djelo PROPR Infigo Awards je Marija Vićić, direktorica korporativnih komunikacija I&F McCann grupe.

Travanj 2018.

 

ADSense_04