ADSense_02


NAJVEĆI CENTAR ZA MLADE U HRVATSKOJ, SAMOBORSKI BUNKER, SLAVI SVOJ PRVI ROĐENDAN


Subota, 21 Travanj 2018

Nizom događanja u tjednu od 22. do 28. travnja samoborski Centar za mlade Bunker proslavit će godinu dana djelovanja, a za kraj rođendanske proslave dolazi i S.A.R.S.

Od službenog otvaranja 28. travnja 2017., pa sve do kraja prošle godine Bunker je posjetilo više od 19 tisuća posjetitelja koji su sudjelovali na nekom od 90 organiziranih programa ili u svakodnevnom neformalnom druženju u prostoru s različitim zabavnim sadržajima tzv. Chill out zoni te prostoru za učenje  (Study room). 

Velika rođendanska proslava započinje u nedjelju, 22. travnja u 17:00 sati radionicom Bunker 2.0 koja će okupiti gradske stipendiste i sve mlade kako bi razgovarali o novim programima. Nakon toga u 19:00 sati slijedi besplatna projekcija trenutnog hit filma Rampage: Totalni kaos.

Od utorka, 24. travnja pogledajte izložbu fotografija The best of…Bunker koja će prikazati čime su se sve mladi bavili u posljednjih godinu dana. Istoga dana u 18:00 sati održava se predavanje Stop vršnjačkom nasilju koje organiziraju udruga Nova budućnost i Poliklinika za zaštitu djece i mladih grada Zagreba.

Srijeda, 25. travnja rezervirana je za okrugli stol Mladi su naša sadašnjost, ne samo budućnost – iskustva i izazovi koji počinje u 11:00 sati, a okupit će stručnjake koji rade s mladima s nacionalne, županijske i gradske razine. Okrugli stol moderirat će „gradska cura“ Andrea Andrassy. 

U srijedu navečer, od 20:30 sati besplatno uživajte uz Studio smijeha koji dovodi Udruga Pozitiva Samobor. 

Četvrtak ćemo posvetiti volontiranju pa će Volonterski centar na radionici u 10:30 sati okupiti djecu iz Dječjeg foruma, a kasnije toga dana na Bunkerovu pozornicu stižu državni pobjednici u suvremenom plesu čije nastupe pogledajte od 19:00 sati.

Petak i subota dani su za zabavu. Stoga ćemo se u petak najprije zagrijati turnirom u Aliasu u 18:00 sati i DJ radionicom u 19:00 sati, a na kraju uživati u Sway house partyju od 21:00 sat.

Posljednjeg dana rođendanske proslave, u subotu 28. travnja, pokrenut ćemo se na malonogometnom turniru 3 na 3 koji od 10:00 sati organizira Savjet mladih, a šećer na kraju ove velike proslave je koncert S.A.R.S. – a koji počinje u 21:00 sat. 

Podsjetimo, u više od 1300 m2 u Bunkeru se nalazi velika multimedijalna dvorana, odnosno  fun zona namijenjena koncertima, predstavama, projekcijama filmova i zabavi, Chill out zona za opušteno druženje s različitim zabavnim sadržajima (bilijar, stolni nogomet, stolni tenis, play station i sl.), Study room gdje mladi uče, pišu seminarske radove i slično, prostor namijenjen radu udruga, info centar i galerijski prostor te kafić i veliki vanjski prostor.

Preuređenje starog časničkog restorana u nekadašnjoj vojarni Taborec u najmoderniji centar za mlade u Hrvatskoj koštalo je 5 milijuna kuna, a projekt je u potpunosti financirao Grad Samobor. 

Pratite Bunker:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

http://bunker.samobor.hr/

https://twitter.com/bunker_samobor

https://www.instagram.com/bunker.samobor/

https://www.youtube.com/channel/UC03Aul5mH2Rrq5TNXvCbJ4A

Travanj 2018.

 

ADSense_04