ADSense_02


10. SAJAM POLJOPRIVREDE, OBRTNIŠTVA I GOSPODARSTVA „ĐAKOVO EXPO ZLATNE RUKE“


Srijeda, 25 Travanj 2018

Ovoga proljeća Grad Đakovo, Univerzal d.o.o. za komunalne djelatnosti i Turistička zajednica Grada Đakova organiziraju 10. Sajam poljoprivrede, obrtništva i gospodarstva „Đakovo Expo Zlatne ruke“, koji će se održati 4. i 5. svibnja 2018. godine na lokaciji Državne ergele Đakovo - u zatvorenoj jahaonici i dvorištu pastuharne (Augusta Šenoe 45, Đakovo) na 5.000 četvornih metara sajamskog prostora.

Sajam Đakovo Expo godinama donosi pozitivne rezultate lokalnom gospodarstvu, ima značajan mikroekonomski potencijal koji su prepoznali domaći obrtnici, obiteljska poljoprivredna gospodarstva te mali i srednji poduzetnici, a osnovni je cilj manifestacije, ne samo dati poticaj lokalnome gospodarstvu, već i popularizaciji poljoprivrede i sela, tradicijskih i suvremenih obrta, života u ruralnome prostoru, ali i novih poslovnih mogućnosti.

Osim proizvoda obiteljskih gospodarstva, obrtnika, malih i srednjih poduzetnika i zadrugara, na jubilarnom 10. Đakovo Expou bit će izložena poljoprivredna oprema i mehanizacija. U suradnji s partnerima pripremamo zanimljive radionice i edukacije za poljodjelce koje će voditi stručnjaci određenih profila, a po prvi puta će na sajmu biti održan i „Bambino kup“ - izložba najmlađih, djece s hrvatskih farmi koja će prikazati telad iz vlastitoga uzgoja prvoga dana sajma uoči samoga otvorenja.

Pokrovitelji sajma su: predsjednica Republike Hrvatske, gospođa Kolinda Grabar Kitarović; Ministarstvo poljoprivrede; Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta; Osječko-baranjska županija i Obrtnička komora Osječko-baranjske županije. Grad-partner na ovogodišnjemu sajmu je Grad Lipik.

Vjerujemo kako ćete prepoznati značaj ove manifestacije ne samo za Đakovo i Đakovštinu, već i za Osječko-baranjsku županiju te cijelu Slavoniju i Baranju te sudjelovati na sajmu gdje ćete moći predstaviti proizvode i usluge poduzetnika i obrtnika s područja Vaše lokalne zajednice.

Popunjenu Prijavu sudjelovanja treba poslati u Univerzal d.o.o. Đakovo na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Za sve detaljnije informacije u vezi izlagačkog prostora možete se obratiti Univerzalu na tel. broj: 031/811 018 ili pisanim putem na e-adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Travanj 2018.

 

ADSense_04