ADSense_02


BUSINESS SPEED DATING U TURIZMU


Četvrtak, 26 Travanj 2018

Mjesto stvaranja poslovnih prilika

U Travel & Technology HUB Gacka 16 u Zagrebu u srijedu 2.5.2018. u 18:00 sati održat će se veliki poslovni događaj „Business Speed Dating u turizmu“ u organizaciji poduzetnica i youtuberica Life by Z&Z Željke Barišić & Zrinke Peharec te uz pokroviteljstvo Ženskog virtualnog poduzetničkog centra, Ulix travel-a, TMC-a i Mind Lab-a. Cilj ovog događaja je povezivanje poduzetnika, stvaranje poslovnih prilika i suradnje na području turizma.

Kako je zamišljen sam događaj?  Okupljeni sudionici sjedit će za stolom jedni nasuprot drugima. Imat će minutu da se predstave te razmijene kontakte. Metodom rotacije svi sudionici će se međusobno upoznati. 

Zašto poslovno umrežavanje? Na mnogim događajima u poslovnom svijetu uočeno je da se ljudi iz različitih branši nemaju prilike međusobno upoznati i na taj način im promiču poslovne prilike. Na ovom događaju izbjegavaju se takve situacije te tako poduzetnici i svi željni poslovnih prilika ostvaruju mrežu novih poslovnih kontakata.

Koja je garancija da ću pronaći ono što tražim? Garancije nema, vi ste jedina garancija da dođete i uzmete ono zbog čega dolazite. Fokus na jasan cilj i realizacija traženoga je u rukama svakog posjetitelja ponaosob.  

Kako se prijaviti? Prijave sudionika se primaju na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do ponedjeljka 30.4.2018. budući da su mjesta ograničena.

Željka Barišić i Zrinka Peharec

Uključuje li sam događaj i vrijeme za dodatno neformalno druženje? Obavezno! Sam događaj se nastavlja u manje formalnom tonu u Travel & Technology HUB Gacka 16  koji nam je omogućio održavanje ovog poslovnog događaja. Networking se nastavlja uz piće naših sponzora, „Iločki podrumi“ , Vinarija Štampar , Kupilek, Green i Organic te uz zalogajčiće „My3Cakes“, zdrave torte i energetske kuglice „Sirova hrana by Mihaela Devescovi“. Cijeli projekt je medijski podržan od strane  „Virtualnog ženskog poduzetničkog centra“   i direktorice Sanele Dropulić, ULIX travel ,TMC te Mnd Lab-a. Za dobar izgled kose voditeljica projekta Željke Barišić i Zrinke Peharec, pobrinula se „Ruža institut Kerastase“, a za odjeću La Bestia dok će svojom kamerom sve to zabilježiti „Salty Business“

Zrinka Peharec, Željka Barišić i Sanela Dropulić

Travanj 2018.

 

 

ADSense_04