ADSense_02


U ĐAKOVU JE OTVOREN 10. JUBILARNI SAJAM POLJOPRIVREDE, OBRTNIŠTVA I GOSPODARSTVA ĐAKOVO EXPO ZLATNE RUKE 2018.


Subota, 05 Svibanj 2018

Đakovo Expo prepoznatljiv je kao priredba od posebnoga značaja za istočnu Slavoniju

U organizaciji Grada Đakova, Univerzala i Turističke zajednice grada Đakova u zatvorenoj jahaonici Državne ergele svečano je otvoren deseti,  jubilarni Sajam poljoprivrede, obrtništva i gospodarstva Đakovo Expo Zlatne ruke 2018. 

Na sajmu su svoje proizvode i usluge izložili obrtnici, mali poduzetnici, obiteljska poljoprivredna gospodarstva i drugi. Tijekom dva sajamska dana posjetitelji mogu vidjeti izložbu alata i strojeva, uživati u predavanju agrarnih stručnjaka, prezentaciji tradicijskih zanata i suvremenih obrta, prezentaciji strukovnih zanimanja, a prije svečanog otvaranja danas se mogla pogledati revija teladi koju su predvodila djeca u narodnome ruhu "Bambino kup".

Na svečanom otvaranju govorio je gradonačelnik Đakova Marin Mandarić koji je poželio dobrodošlicu u Đakovo i na jubilarni 10. sajam.

Na otvaranju je govorio potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore i predsjednik Obrtničke komore Osječko-baranjske županije Darko Knežević, ravnatelj Ergele Mirko Damjanović koji je bio posebni izaslanik ministra poljoprivrede, a ujedno i domaćin u zatvorenoj jahaonici. Posebni izaslanik Predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović bio je zamjenik župana osječko-baranjskog Petar Lagator, koji je Sajam proglasio otvorenim.

Svibanj 2018.

 

ADSense_04