ADSense_02


3 INOZEMNA BUSINESS STRUČNJAKA NA EXECUTIVE DOGAĐAJU 13.06.2018.


Četvrtak, 17 Svibanj 2018

Poludnevno management druženje „Novi poslovni modeli i strategije za razvoj proizvoda“, 13. lipanj,  hotel Westin s početkom u 14.00h.

Donijeti odluku o ulaganju u nove tehnologije oduvijek je predstavljalo izazov za tvrtke. Osim što se nameće pitanje kako novu tehnologiju uklopiti u poslovanje, važno je imati viziju vlastitog poslovnog modela budućnosti. Nove tehnologije omogućuju nove poslovne modele, ali zahtijevaju i drugačiji pristup razvoju proizvoda te povezanost s korisnicima. Također, kako bi tvrtke postale dio inteligentnog ekosustava, tehnologija mora imati mjerljivu vrijednost.

O DOGAĐAJU:

Cilj je managere hrvatskih tvrtki upoznati sa strategijama upravljanja poslovnim procesima, s novim poslovnim modelima te mogućnostima za nove poslovne prilike.

Predavači su inozemni stručnjaci s bogatim višegodišnjim iskustvom rada u industriji koji će kroz kratke prezentacije predstaviti nove poslovne modele i izazove s kojima se tvrtke susreću na putu transformacije u inovativna pametna poduzeća te kako mogu preoblikovati potrebe kupca u značajke krajnjeg proizvoda.

Jos Voskuil, poznat po svom blogu virtualdutchman.com, ima preko 20 godina iskustva rada s različitim PLM i PDM rješenjima. Oscar Torres, nakon što je predavao na poslovnim školama poput IQS School of Management, ESADE Business School i EUNCET danas pomaže izvršnim direktorima širom svijeta da transformiraju i razviju svoje poslovanje. Pierre Aumont, tijekom 18 godina iskustva rada u razvijanju poslovanja pomogao je brojnim tvrtkama transformirati poslovanje u skladu s modernim tehnologijama. 

Panelisti Petar Bobek (Končar D&ST), Emil Perić (HGK), Stanko Škec (FSB) i Zlatko Šimunec (CADCAM Grupa) razgovarati će na temu tko predvoditi industrijsku revoluciju hrvatskog gospodarstva, što je ključno za primjenu 4. Industrijske revolucije gospodarstva u cjelini, ali i svake tvrtke pojedinačno kao i koliko je svaki od sektora društva spreman prihvatiti i ulagati u nove tehnologije i poslovna rješenja. 

Detaljan program provjerite na web stranici organizatora

Sudjelovanje je besplatno, broj mjesta ograničen te je potrebno potvrditi svoje sudjelovanje putem web stranice CADCAM Grupe.

Svibanj 2018.

 

ADSense_04