ADSense_02


KREIRANJE VLASTITE DIGITALNE STRATEGIJE


Utorak, 22 Svibanj 2018

Svi znaju otvoriti račun na Facebooku i objaviti sliku s ljetovanja. Kad digitalni marketing djeluje tako jednostavno, mnogi bez pripreme počinju voditi digitalnu komunikaciju i prodaju putem interneta za razne kompanije (ili svojeg biznisa).

Zbog toga Mapa znanja organizira seminar na temu „Kreiranje vlastite digitalne strategije“  29.5.2018. u hotelu Sheraton u Zagrebu. Seminar je kreiran za sve koji traže više znanja o digitalnom krajoliku online biznisa. 

Seminar je namijenjen vlasnicima malih i srednjih biznisa, menadžerima i specijalistima marketinga, početnicima u digitalnom zaposlenju. Radionica primarno pokriva razvojnu i poslovnu perspektivu digitalne strategije te se naslanja na taktike digitalnog marketinga i digitalne prodaje. Na radionici nije potrebno tehničko znanje niti je ono predmet predavanja.

Na radionici ćete saznati ključne pojmove za kreiranje vlastite digitalne strategije: Koji su ciljevi mojeg biznisa? Kome se obraćam? Kako istražiti tržište? Kako izraditi plan akvizicije? Koje alate odabrati? Koji članovi tima su potrebni? Što je omnichannel? Kako implementirati strategiju? Kako pratiti uspješnost?

Više informacija o sadržaju i prijavama na web stranici Mape znanja.

Svibanj 2018.

 

ADSense_04