ADSense_02


BEER & BURGERFEST I OVE JESENI DOČEKUJE GURMANE U ČAKOVCU


Četvrtak, 06 Rujan 2018

HLADNO PIVO I ZADRUGA DONOSE DOBRU ZABAVU

U sklopu ambicioznog turističkog razvoja Grada Čakovca, i ove jeseni, 21. i 22. rujna 2018., posjetitelji će na Trgu Republike moći uživati u odličnim burgerima i domaćem pivu, u sklopu drugog po redu Beer & Burgerfesta. Više lokalnih restorana i preko deset pivovara jamče odličan izbor hrane i pića, dok garanciju za dobru zabavu preuzimaju Hladno pivo i Zadruga.

Uz vrhunske burgere, pivo i glazbu, široka ponuda festivala obuhvaća i natjecanje Okršaj Ljutomana, gdje će se dvadeset najhrabrijih moći okušati u isprobavanju devet najljućih papričica te usluge Brijačnice Brico za novi rokerski, festivalski izgled.

 „Jesensku turističku sezonu otvaramo zanimljivim festivalom koji obuhvaća gastronomiju i glazbu u jednom modernom izdanju. Pozivamo sve da isprobaju naše domaće namirnice u obliku popularnih burgera i različita piva koja se rijetko gdje mogu pronaći u ovakvom izboru. Čakovec je definitivno grad koji ne biste trebali propustiti u istraživanju kontinentalne Hrvatske i siguran sam da će svi koji dođu, doći i na naredne festivale i manifestacije koje se pripremaju kroz godinu.“ – izjavio je gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač.

Više informacija potražite na Facebook stranici Beer & Burgerfest Čakovec

Rujan 2018.

 

ADSense_04