ADSense_02


SUMMIT 100 BIZNIS LIDERA JUGOISTOČNE EUROPE U BEOGRADU


Subota, 08 Rujan 2018

1. i 2. listopada u Beogradu okupit će se više od 200 poslovnih i političkih lidera iz regije

Srbija će nakon sedam godina, 1. i 2. listopada u Hotelu Hyatt Regency u Beogradu, ponovno biti domaćin događaja SUMMIT100 biznis lidera jugoistočne Europe, regionalnog skupa poslovnih lidera i najviših političkih uzvanika zemalja regije. Centralna tema SUMMIT100 2018 bit će digitalna transformacija, kako iskoristiti 4. industrijsku revoluciju kao odskočnu dasku i na taj način učiniti „kvantni“ skok do razvijene i globalno konkurentne regije. 

SUMMIT100 biznis lidera je prvi i jedinstven skup ovakve vrste u regiji i zamišljen je kao platforma za privredno povezivanje i konkretan doprinos biznis lidera političkim naporima usmjerenim prema unapređenju ekonomske suradnje i konkurentnosti regije. Namjera organizatora je da na zajedničkom susretu biznis lidera i državnika, otvore perspektive jačanja konkurentnosti nacionalnih ekonomija, konkurentskog potencijala čitave jugoistočne Europe, a time i povećanja kvaliteta života u regiji. 

Srpska asocijacija menadžera je jedan od inicijatora SUMMIT100 i u suradnji sa Združenjem Menadžera Slovenije, Hrvatskom udrugom poslodavaca, Atlas fondacijom iz Crne Gore, Alkaloidom iz Makedonije, BBI Bankom i ASA Holdingom iz Bosne i Hercegovine okupit će ove godine u Beogradu više od 200 sudionika - vodećih privrednika regije, predsjednike Vlada država regije, ministre, kao i visoke uzvanike međunarodnih institucija, partnerskih organizacija i medija. 

Rujan 2018.

SUMMIT100 inicijativa okuplja najistaknutije poslovne lidere Srbije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Albanije. SUMMIT100 su pokrenuli Srpska asocijacija menadžera (SAM), Udruženje menadžera Slovenije (ZM) i Hrvatska udruga poslodavaca (HUP), da bi se kasnije pridružili i ostali biznis partneri iz regije. Prvi godišnji skup održan je u listopadu 2011. godine u Aranđelovcu.

 

ADSense_04