ADSense_02


2. SREDNJOEUROPSKI PODUZETNIČKI FORUM-CEEF - ILOK


Petak, 14 Rujan 2018

Srednjoeuropski poduzetnički forum - CEEF (Srednjoeuropski poduzetnički forum) koji će se održati petkom 21.9.2018. godine u Iloku s početkom u 10,00 sati. Forum se održava u Muzeju grada Iloka - dvorac Odescalchi, dvorana Nikole Iločkog. Okupljanje sudionika počinje već u 9.30 sati. Detalji kao i program Foruma nalaze se na web stranici: http://www.cee-forum.com/

Cilj ovog poduzetničkog foruma je promicanje novih znanja i spoznaja potrebnih za razumijevanje poduzetničkih procesa u suvremenom, znanjem intenzivnom gospodarstvu s ciljem poticanja cjeloživotnog učenja i razvoja poduzetničkih osobina i vještina potrebnih za poslovanje u turbulentnom poslovnom okruženju. 

Forum se već drugu godinu za redom organizira iz dvaju udruga Ekonomskog fakulteta u Zagrebu; Međunarodnog instituta poduzetništva i Studentskog poduzetničkog inkubatora, koji se u svakom pogledu bave promicanjem poduzetništva i poduzetničkim aktivnostima na svim razinama poslovanja u Hrvatskoj i okruženju. 

Studentski poduzetnički inkubator osnovan je 2007. godine kao poseban oblik potpore kojim studentima omogućava realizaciju svojih ideja u prvim godinama poslovanja, kroz osiguranje prostora, računalne opreme, korištenje stručne pomoći i mogućnosti zapošljavanja.

Međunarodni institut poduzetništva je udruga osnovana u cilju promicanja, razvijanja i unapređenja međunarodnog konkurentnosti i izvrsnosti poduzetnika putem povezivanja svih relevantnih čimbenika javnog, privatnog i znanstveno-istraživačkog sektora.  

Misija ovog Foruma, kao i asocijacija organizatora, je povezivanje i umrežavanje kako među znanstvenicima koji se bave poduzetništvom, među vama poduzetnicima iz prakse, ali poglavito između nas međusobno tj. znanosti i realnog sektora jer upravo ta spona predstavlja ključ za pronalaženje rješenja za tekuće probleme poduzetništva, ali i smjernice za razvoj novih poduzetničkih znanja, ideja i inovacija. 

Naša zajednička vizija, što je i cilj ovog Srednjeuropskog foruma, je razvoj poduzetništva, ubrzanje gospodarskog razvoja i iskorištavanja ogromnog ali nedovoljno iskoristivog potencijala koji proizlazi iz najvrjednijeg resursa kojeg Hrvatska posjeduje - to je znanje.

Rujan 2018.

ADSense_04