ADSense_02


BIZNIS AKADEMIJA POWERED BY TELE2 ODABRALA POBJEDNIKA NATJEČAJA


Četvrtak, 27 Rujan 2018

U sklopu Biznis akademije organiziran je nagradni natječaj Biznis promocija s ciljem da se obrti i malim poduzetnicima pomognu u promociji i približavanju novim kupcima.

Na nagradni natječaj koji je organizirala 24sata i Tele2 odazvalo se više od 115 malih tvrtki i obrtnika, a pobjednik natječaja je tvrtka Nutricius doo iz Sesveta sa svojim specijaliziranim portalom www.burzahrane.hr Osvojili su medijsku kampanju u iznosu od 100.000 kuna na platformama 24sata i Tele2 tarifu RASPALI s BEZBROJ GB na godinu dana. 

"Drago nam je da se tvrtka Nutricius doo iz Sesveta sa svojim Burzom Hrane prijavila na natječaj. Žiri je osvojio funkcionalnošću, jednostavnim primjenom i pozitivnim utjecajem na društvo. S obzirom na to da je ovo jedini hrvatski internet portal za domaće kupce i proizvođače, oduševio nas je njihov pristup poslovanju i vjerujemo da će im ova nagrada pomoći u daljnjem širenju na tržište ", poručuju iz Tele2.

Burzahrane.hr jedini je specijalizirani internetski portal koji izravno omogućuje prezentaciju, prodaju i kupnju proizvoda domaćih proizvođača hrane, pića i ostalih proizvoda na dnevnoj bazi. Također, izravno omogućuju komunikaciju kupaca s proizvođačima i, kako sami kažu, ova nagrada će pomoći da se što bolje iskoriste na tržište.

Kako bi svi obrtnici i poduzetnici na jednom mjestu dobili alate za razvoj poslovanja, u sklopu Biznis akademije koje pokreće Tele2, omogućili su im edukacije o digitalizaciji, s posebnim naglaskom na digitalni marketing i prodaju putem interneta. Zahvaljujući radionicama, video edukacijama i člancima na temu digitalizacije, svaki dan imaju priliku saznati više o financijama, marketingu i prodaji te podići svoje poslovanje na viši nivo. 

Tarifa BIZNIS RASPALI s opcijom BEZBROJ GB pokriva sve poslovne potrebe korisnika u domaćoj komunikaciji: neograničene pozive, SMS poruke i surfanje. Ne, ako je potrebna poslovna nalaženja čestu komunikaciju s inozemstvom, onda je odlična tarifa RASPALI INOZEMNO s BEZBROJ GB koji korisnicima omogućuje neograničen minuta, SMS poruke i surfanje unutar Hrvatske, dok je za komunikacije s drugim državama članicama EU dostupno 100 minuta za pozive iz Hrvatske prema EU, neograničeni pozivi i poruke unutar EU roaminga i čak 10 GB za surfanje u EU roamingu. I za sve za 189 kuna mjesečno.

Zahvaljujući tome, poslovni korisnici ne trebaju razmišljati o potrošenom minutama i gigabajtima već im je omogućeno da se usredotoče na razvoj svog poslovanja.

Rujan 2018.

ADSense_04