ADSense_02


NAJAVLJUJEMO: EDUKACIJA “21 SITNICA”


Utorak, 02 Listopad 2018

Upustili ste se u vlastiti biznis. Željeli ste raditi ono u čemu ste najbolji i uživati u tome. No, umjesto da radite svoj posao od vas se odjednom očekuje da poznajete i razumijete sve propise i procedure, morate biti i prodavač i HR i tajnica i knjigovođa.
Osjećate se preplavljeno i nemoćno. Trošite vrijeme i novac na istraživanje informacija i pitate se što je meni ovo trebalo. Kako bi olakšali svim novim, ali i iskusnijim poduzetnicima osmišljen je seminar 21 sitnica koju bih volio da sam znao kada sam krenuo u biznis.
Edukacija je namijenjena svima koji žele dobiti informacije u jednom danu i na jednom mjestu o svim aspektima vođenja vlastitog poslovanja. Cjelodnevni seminar pokriva 21 temu, od zapošljavanja i otpuštanja radnika, najisplativijeg izvlačenja novca iz tvrtke, ulasku u sustav PDV-a i razumijevanja računa dobiti i gubitka do priznavanja troškova.
Edukacija “21 sitnica” održat će se u subotu 20. listopada 2018. od 9,30 – 18,30 (a prema potrebi zainteresiranih i dulje) u Zagrebu, Almeria centar.
Seminar je osmislio i vodi Gordan Horbec, ekonomist i vlasnik računovodstvenog servisa Opulento. Seminar je kroz zadnjih 8 godina poslušalo preko 550 polaznika, mladih poduzetnika početnika i onih iskusnijih s preko 20 godina iskustva.
Više informacija možete pronaći na linku www.edukacija.opulento.hr


Listopad 2018.

ADSense_04