ADSense_02


NOVA RADIONICA U SKLOPU PROGRAMA „QUALITY OF LIFE“


Petak, 05 Listopad 2018

Bagatin Akademija, u suradnji s motivacijskom govornicom i savjetnicom Ivom Belé, predstavlja novu radionicu u sklopu već poznatog programa „Quality of Life“, koja će se održati 23. i 24. listopada 2018.

Dvodnevni program zamišljen je kao interaktivno i dinamično dijeljenje mišljenja kroz pitanja i diskusije svih polaznika zajedno s edukatorima. Uz vodstvo dva izvrsna govornika, profesora psihologije Mateja Sakomana i autorice knjige „Vibracija uspjeha“ Ivom Belé, pridružit će se i sjajne gošće koje će s prisutnima podijeliti svoje inspirativno putovanje kroz poslovni i privatni život kojeg uspješno balansiraju - glumica i maratonka Ecija Ojdanić te psihologinja Tanja Pureta.

Program se temelji na provjerenoj metodologiji iz psihologije i načela uspjeha uz rad na vlastitom primjeru s konkretnim zaključcima i smjernicama. Rad u manjoj grupi olakšava edukatorima nivo posvećenosti svakom polazniku.

Kome je namijenjeno? 

Svima koji žele:

· voditi kvalitetnije živote, odnosno ostvarivati bolje odnose, 

· bolje upravljati svojim emocionalnim stanjima, 

· napraviti plan za ostvarenje svojih ciljeva, 

· koji osjećaju da su na prekretnici i/ili bez životnog elana, 

· svima kojima je osobni razvoj stil života.

Cilj 'Quality of Life' radionice je naučiti sudionike kako bolje upravljati stresom i kako mentalno očvrsnuti, upoznati ih s ljudskim mehanizmima djelovanja, spoznati važnost upravljanja kvalitetom vlastitog života, koja ne ovisi o drugim ljudima ili okolnostima te se inspirirati realnim primjerima kvalitetnog života iz svakodnevice.  

'Koje su to komponente koje život čine kvalitetnim? Kako povećati svoje životno zadovoljstvo i osjećaj ispunjenosti? Ima li takvih života i kako su određeni pojedinci uspjeli to stvoriti?' – samo su neka od pitanja na koja ćete naučiti naći odgovor. 

Više informacija o dvodnevnoj radionici kao i samu prijavu naći ćete na službenim stranicama Bagatin Akademije ili na sljedećem linku. 

Listopad 2018.

ADSense_04