ADSense_02


SHIFT KONFERENCIJA U ZAGREBU: RASPRAVA O BUDUĆNOSTI NOVCA


Utorak, 06 Studeni 2018

O financijskim tehnologijama, novim načinima plaćanja, blockchainu te revolucionarizaciji zajmova i osiguranja razgovarat će se na zagrebačkom izdanju Shift konferencije, 26. i 27. studenoga u Laubi

Nakon što je ove godine sedmi put zaredom održana Shift Dev konferencija u Splitu, na kojoj se okupilo više od 1300 IT stručnjaka iz svih dijelova svijeta, organizacijski tim odlučio je, uz development, ući i u vode financijskih tehnologija, na novoj konferenciji koja će se na godišnjoj razini održavati pod imenom Shift Money. Konferencija će se održati 26. i 27. studenoga u izložbenom prostoru Lauba u Zagrebu, Prilaz baruna Filipovića 23 A.

Naime, brz rast financijskih tehnologija i njihov utjecaj na tradicionalne financijske usluge trenutačno tresu temelje cijele industrije i potpuno mijenjaju način na koji razmišljamo o njima. Može se reći da je ovo ponovni dolazak startup hajpa, no ovi startupi fokusirani su na financijske tehnologije, a zbog veličine te industrije hajp se opravdano čini golemim. Nove tehnologije, poput kriptovaluta i mobilnoga bankarstva, natjerale su industriju na brzu prilagodbu i preispitivanje uloge tradicionalnoga novca.

Shift Money će, kroz dva dana, na jednome mjestu okupiti predstavnike najznačajnijih tvrtki i stručnjake iz svih sektora FinTech industrije koji će razgovarati o budućnosti novca. Na pozornici će svoje ideje i iskustva predstaviti više od 50 vodećih svjetskih stručnjaka koji će govoriti o blockchainu, kriptovalutama, problemima ICO-ova te novim načinima plaćanja, a nekoliko ih dolazi upravo iz tvrtki kao što su Barclays, The Economist, PayPal, Lloyds Bank, BBVA, Coinbase i drugih. Sve ovo čini konferencijuidealnim mjestom za potragu novih partnera, rješenja i kontakata.

Više informacija i ulaznice za konferenciju možete pronaći na službenoj stranici: money.shiftconf.co.

Kontakt za medije: Ivan Burazin,Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., +385 91 1521 810. 

Listopad 2018.

ADSense_04