ADSense_02


49. Business Cafe u Zagrebu – Koliko marketing utječe na poslovni uspjeh? Kakav nam marketing danas treba?


Utorak, 27 Studeni 2018

Posljednji ovogodišnji zagrebački Business Café, četvrtak 29.11. 2018. u 18 sati, Hotel Academia.


Marketing je sve i sve je marketing! Svi tako govore. Koliko nam za cjelovit poslovni uspjeh treba odličan marketing i kakav nam marketing danas zapravo treba?
Na 49. izdanju Poslovnoga kafića u Zagrebu govorit će se upravo o tome. Predstavit će se nekoliko inspirativnih poduzetničkih priča, koje su i same primjer odličnoga marketinga.
Ana Šerić, autorica projekta jestive umjetnosti Biteart, Saša Tenodi i Ivan Voras, autori podcasta Surove strasti, Elena Cvjetković, autorica jednog od najpopularnijih svjetskih blogova o nišnim parfemima The PlumGirl te slovenski kolega Damir Junuzović, stručnjak za digitalni marketing i prodaju koji će se na kraju osvrnuti na najčešće marketinške pogreške i zašto ne prodajemo (dovoljno) online.
Ulaznice po cijeni od 200 kn dostupne su na https://businesscafe.info/product/49-business-cafe-u-zagrebu-presudan-utjecaj-marketinga-na-poslovni-uspjeh/
Sponzori Business Caféa u Zagrebu su: Nivea - Beiersdorf, Corvus Pay, Salonizacija.  
Partneri Business Caféa u Zagrebu su: knjigovodstveni servis BIRO 59, tiskara AeroPrint, Kupujem Kvalitetno, Quantum IT, kozmetički salon Domella, Mirelas od Mirela i Androlić savjetovanje.
Sponzori 49. Business Caféa su: Sana delikatese i Caffemanija.
Medijski pokrovitelji: NOVA TV i dnevnik.hr te portali naturala.hr, womeninadria.com, samopozitivno.com i poslovni-savjetnik.com
Regionalni medijski partneri su media-marketing.com i bgonline.rs.

Studeni 2018.

ADSense_04