ADSense_02


Direktorica BNI za Hrvatsku Dace Ulste o važnosti umrežavanja u poslovnome svijetu


Nedjelja, 27 Siječanj 2019

Udruga MBA Croatia za svoje će članove, u utorak 29. siječnja u 18 sati, u Kongresnom centru Forum Zagreb, Radnička 50, održati prvu MBA-onicu u ovoj godini.

Naime, radionicu o važnosti umrežavanja u poslovnome svijetu, točnije, o tome kako uspješno ovladati prostorom na poslovnim događajima, kako postići izvrsnost pri umrežavanju, kako prepoznati različite tipove poslovnih ljudi, kako im pristupiti i voditi s njima razgovor na učinkovit način te kako na najbolji način postići da kontakt rezultira međusobnom poslovnom suradnjom vodit će direktorica BNI organizacije za Hrvatsku Dace Ulste.
Djelovanje BNI-ja temelji se na filozofiji „Tko daje, taj i dobiva“ ili „Giver’s gain®“, koja se primjenjuje održavanjem redovitih tjednih sastanaka na kojima poduzetnici grade međusobno povjerenje i osobno preporučuju jedan drugoga te tako dolaze do novih klijenata i poslovnih prilika. „Usmena predaja najstariji je i najučinkovitiji način promocije posla, koji zahtijeva izgradnju međusobnog povjerenja. BNI omogućuje svojim članovima strukturiran pristup kod poslovnog umrežavanja i izgradnju kredibiliteta te sustavno pomaže na dobivanju novih poslova usmenom preporukom“, ističe Ulste.
Dovodeći 2013. BNI u Hrvatsku, kao najveću i najuspješniju svjetsku mrežu poslovnog umrežavanja, koja trenutačno ima 250.000 aktivno uključenih poslovnih subjekata u 80 zemalja, direktorica Ulste hrvatskim je poduzetnicima pomogla da na učinkovit način dođu do novih klijenata i poslovnih prilika putem međusobnih osobnih preporuka. Neto iznos poslova koje su naši poduzetnici dosad sklopili prema BNI metodi, i to bez ikakvih provizija, veći je od 7 milijuna eura. Više informacija o poslovnom umrežavanju možete naći na: www.bni-zagrebeast.com ili globalno na: www.bni.com.
Mjesta na radionici su ograničena, a prijave moguće na linku: https://www.entrio.hr/event/vjestine-poslovnog-umrezavanja-5891. Iz udruge ističu kako je ova radionica prilika da se na počektu godine osvježi njezino članstvo, kao i da se članovi međusobno susreću i bolje upoznaju. Svi koji se dosad još nisu učlanili u MBA Croatia, sve informacije mogu dobiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na: 095 758 3654.

Siječanj 2019.

ADSense_04