ADSense_02


Natječaj za najbolji novinarski tekst i karikaturu (strip) - Projekt BB, BITI BOLJI-BE BETTER


Srijeda, 24 Rujan 2014

članak 1.
 
Pozivamo sve mlade do 22 godine koji nisu profesionalni novinari i crtači neka se prijave na natječaj za najbolji novinarski tekst i karikaturu (strip).

članak 2.
 
Zadatak je napisati što bolji originalni članak na bilo koju temu (poduzetništvo, obitelj, razmišljanja, intervju, kritike, komentari, zapažanja, analize, škola, mladi i njihov položaj u društvu… ) veličine od 4700 do 9600 znakova s razmakom.
članak treba napisati u wordu i treba ga poslati u elektronskom obliku na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom „Za natječaj“.


članak 3.
 

Zadatak je nacrtati što bolju karikaturu (strip) na temu maskote časopisa Poduzetnik (Ðuka poduzetnik) koji se nalazi u prilogu natječaja. Nacrtajte karikaturu (strip) „Ðuka poduzetnik“ u 2-4 sličice, uz popratni tekst te ga pošaljite u elektronskom obliku na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom „Za Natječaj“. Karikaturu (strip) možete nacrtati i ručno te ga poslati poštom na adresu: Novi poduzetnik d.o.o., Valpovačka b.b., 31300 Beli Manastir. Crteži se ne vraćaju.

članak 4.


Natječaj je otvoren do 15. studenog 2014. g. Svi novinarski članci i karikature (strip) mogu se objaviti, prema odluci žirija, u časopisu Poduzetnik. Karikature (strip) mogu se upotrijebiti za kreiranje vlastitog stripa časopisa.

članak 5.
 

Autori u prijavi na natječaj za novinarski tekst ili karikaturu (strip) trebaju navesti: Ime i prezime, adresu i mjesto stanovanja, datum roðenja, OIB, školu i razred koji pohaðaju.

članak 6.
 

Svi autori novinarskog teksta i karikature (strip) se obvezuju ustupiti sva autorska prava časopisu Poduzetnik na daljnje korištenje bez daljnje naknade. Autori dozvoljavaju njihovu objavu u časopisu Poduzetnik bez naknade. Sudjelovanjem u ovom natječaju autori pristaju na sve navedene uvjete u ovom natječaju.
Sudjelovanjem na ovom natječaju sudionici se obvezuju da njihov tekst i karikatura (strip) nije ranije objavljen i nije prijavljen niti na jedan drugi natječaj.

članak 7.
 

O 3 najbolja novinarska teksta i 3 najbolje karikature (strip) odlučit će žiri časopisa Poduzetnik. Osnovni kriteriji odabira biti će: ideja, tema, kvaliteta, stil te pravopis i gramatika. Posebnih uvjeta za sudjelovanje nema osim što molimo prijavljene da se suzdrže od korištenja postojećih tekstova ili karikatura (stripova).

članak 8.
 

Žiri časopisa odabrat će 3 najbolja novinarska teksta i 3 najbolje karikature (strip) do 31. prosinca 2014. g.

Žiri će dodijeliti nagrade u novčanom iznosu:

I. novinarski tekst:
1. prva nagrada u iznosu od 800,00 kuna
2. druga nagrada u iznosu od 500,00 kuna
3. treća nagrada u iznosu od 300,00 kuna

II. karikatura (strip)
1. prva nagrada u iznosu od 800,00 kuna
2. druga nagrada u iznosu od 500,00 kuna
3. treća nagrada u iznosu od 300,00 kuna

Svi nagraðeni radovi bit će objavljeni u časopisu Poduzetnik. Rezultati natječaja bit će objavljeni u časopisu Poduzetnik u broju od veljače 2015. g.Redakcija časopisa Poduzetnik 

                                              
Kontakt:
mobitel: 091/ 767 5 999, 091/600 80 52
telefon: 031/ 284 850
fax: 031/ 284 851
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
        Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
http://www.facebook.com/poduzetnik.com.hr
www.poduzetnik.com.hr

ADSense_04