ADSense_02


92. broj časopisa u prodaji


Nedjelja, 28 Rujan 2014

Kada smo u srpnju ove godine ponovo posjetili Gunju i obišli nekoliko poduzetnika pomislili smo da je kraj nedaćama ovih ljudi, ali i poplavama. Zato smo u novom broju razgovarali s Brankom Šokčevićem iz Gunje koji ponovo u poslu i životu kreće od nule. A iza njega su krediti, banke milosti nemaju. Nažalost, prevarili smo se. Poplave opet ugrožavaju cijelu Hrvatsku. Kiše ne prestaju.

Možda je ovo prilika da Vam časopis Poduzetnik pomogne, u novom, rujanskom, broju možete pročitati niz poduzetničkih priča, intervju s Tomislavom Barišićem koji je u Zagrebu pokrenuo sportsku akademiju za djecu do 10. godina.

Katica Amidžić Peročević  nam kaže: Moramo biti ono što jesmo – ljudi nade. A u rubrici Zrno soli želi objasniti da najavljeni potezi Vlade nemaju stručne podloge i procjene. Nada čočić nam je ispričala zanimljivu priču o obitelji čočić iz Osijeka, mladi učenik Samuel Bosch pokazuje svojim primjerom da se može uspjeti ako čovjek odabere ono što mu leži i ono što voli. Najavljujemo 10. Bučijadu u Ivanić Gradu i novi korak u investicijama danskih ulagača. Varaždin je bio oduvijek grad obrtnika i trgovaca, a naša nova mlada suradnica Katarina Peročević piše o EU i njenoj pravnoj prirodi. U rubrici Zdrav život pročitajte kako se boriti sa sve većim porastom depresije i odgovor na pitanje jesmo li generacija konzumenata. HACCP sustav je nužan u ugostiteljstvu, Matej Rotim se pita je li bolje biti prosječan ekonomist ili vrhunski konobar, u rubrici savjeti čeka vas tekst o modi…

I onda jedno iznenaðenje: Uveli smo zabavnu stranicu: čeka vas strip Ðuka poduzetnik i enigmatski kutak.
A projekt Biti Bolji nastavlja posjete školama i ove jeseni pa i u 2015. g. Podržite ga jer bez vas ne možemo. Uskoro kreće kampanja projekta BB ma stranicama www.croinvest.eu. Imate priliku financijski podržati ovaj projekt, iznos nije važan već dobra volja. Mi je imamo, a vi?

Iz ovog broja izdvajamo:
-     Poduzetnička priča: Siniša Prugovečki – Zagreb
-     Biti poduzetnik: Nada čočić – Osijek
-     Slavonija nakon poplava: Branko Šokčević – Gunja
-     Intervju: Tomislav Barišić - Zagreb
-     Biti bolji: Samuel Bosch – Zagreb
-     Najava: Plava vjeverica vas čeka
-     Najava: 10. Bučijada u Ivanić Gradu
-     Zdrav život: Kako se boriti sa sve većim porastom depresije?
-     Zdrav život: U potrazi za pravom hranom
-     Zrno soli: Najavljeni potezi nemaju stručne podloge i procjene
-     Nastanak EU: Razvitak unije obilježavaju brze promjene
-     Promišljanja obrtnika: Varaždin je oduvijek bio grad obrtnika i trgovaca
-     Turizam: Bolje prosječan ekonomist nego vrhunski konobar!
-     ABC kvalitete: HACCP – Znanje=Prevencija
-     Biti Bolji: Podržite nas na portalu www.croinvest.eu

Bit će nam drago da postanete dio naše čitateljske obitelji i pretplatite se na naš časopis.

Za samo 164,00 kuna godišnje možete jednom mjesečno primati časopis, ali i ispričati svoju priču, iznijeti svoj problem, sudjelovati u temi i prilogu broja..

Naravno, za one koji to žele mogu se pretplatiti na PDF izdanje po cijeni od 20 USD ili 20 eura.
Nazovite nas na: 091/ 600 80 52 ili 091/767 5 999.

Pišite nam na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a ako vas zanima marketing i oglašavanje na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Godišnjom pretplatom dobivate besplatni pristup na naše web stranice: www.poduzetnik.com.hr

Budite uz nas, a mi ćemo vam znati to vratiti!

Redakcija časopisa Poduzetnik

ADSense_04