ADSense_02


AMBIENTA 2014. Uskoro na Zagrebačkom velesajmu


Ponedjeljak, 29 Rujan 2014

AMBIENTA je uspješan i atraktivan meðunarodni sajam namještaja, unutarnjeg ureðenja i prateće industrije i vodeći sajam u ovom dijelu Europe.

Ove godine održava se 41. put od 15. do 19. listopada.

S ciljem zadovoljavanja potreba na tržištu ovogodišnja AMBIENTA će se odvijati u tri segmenta:

  • INDUSTRIJA izložbeni prostor namijenjen izlagačima, proizvoðačima i trgovcima za predstavljanje noviteta
  • DIZAJN izložbeni prostor namijenjen dizajnerima i grupama dizajnera za predstavljanje nerealiziranih produkata i projekata. Izložbe obrazovnih i kulturnih institucija
  • OUTLET atraktivan, minimalistički ureðen izložben prostor namijenjen izlagačima, proizvoðačima i trgovcima. Prilika za ponudu vlastitog asortimana po sniženim cijenama ciljanim posjetiteljima


Prema anketama u posljednjih pet godina domaća drvno preraðivačka industrija i industrija namještaja smatra AMBIENTU izuzetno značajnim poslovnim dogaðajem godine.

Sudjelovanje na AMBIENTI za svakog je poduzetnika izuzetna poslovna prilika te nezaobilazan marketinški poduhvat koji nitko iz drvno preraðivačke industrije i industrije namještaja ne propušta.

Sajam AMBIENTA je važno mjesto susreta proizvoðača i trgovaca namještajem, poslovnih ljudi, stručnjaka i medija - mjesto cjelokupne ponude i potražnje, pa uz poslovni ima i snažan promotivni utjecaj. Predstavlja poslovni izazov i nezaobilazni marketinški alat koje predstavnici industrije namještaja i drvno-preraðivačke industrije ne propuštaju.

Već dugi niz godina pored hrvatskog tržišta značajna i za tržišta Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, te za talijansko, poljsko, maðarsko, austrijsko i njemačko tržište.

AMBIENTA je sve važnija i za razvoj kulture stanovanja uopće, pa uz proizvoðače namještaja, okuplja i izlagače proizvoda za ureðenje interijera, proizvoðače i trgovce repromaterijala, alata i strojeva za drvnu industriju.

Na ovogodišnjoj AMBIENTI ugledni stručnjaci i znanstvenici prenijet će svoja iskustva i znanja sudionicima stručnih skupova koje organizira Zagrebački velesajam u suradnji sa Šumarskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskom gospodarskom komorom i Hrvatskim drvnim klasterom.

Tradicionalno bogat i raznovrstan program stručnih i popratnih dogaðanja započet će Poslovnim klubom na kojem će gospodarstvenici iz drvno preraðivačkog sektora imati priliku razmijeniti mišljenja s predstavnicima Vlade i vladinih institucija.

Sastavni dio sajma su i svakodnevne atrakcije za posjetitelje, nagradne igre te dodjela priznanja izlagačima i dodjela prestižne nagrade za kvalitetu za najuspješnije oblikovanje i tehnološki izraðene proizvode - MOBIL OPTIMUM i dodjela Nagrade za najbolji dizajn Da!.

AMBIENTA je pred nama, sajam koji se ne zaobilazi!

Program izlaganja na sajmu AMBIENTA:

  • Namještaj za stanovanje
  • Kuhinje i kupaonice
  • Uredski namještaj i namještaj za opremanje objekata
  • Proizvodi za unutarnje i vanjsko ureðenje
  • Parketi, podovi, vrata i prozori
  • Strojevi i alati za drvnu industriju
  • Repromaterijali za drvnu industriju
Više na www.zv.hr

ADSense_04