ADSense_02


Prijavite se za izlaganje na vodećem poljoprivredno-prehrambenom sajmu!


Srijeda, 28 Siječanj 2015

banner poduzetnik agro arca web

 

Otvorene su prijave za 8. Agro Arcu, međunarodni sajam inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji koji će se od 8. do 10. svibnja održati u gradu Trilju. Svi zainteresirani prijaviti se mogu do 1. svibnja 2015. godine. 


Za izlagače koji se prijave do 1. ožujka ove godine organizatori su pripremili popust od čak 30 posto, a za prijavljene do 18. travnja deset posto popusta na izlaganje. Prijava za nastup na Agro Arci može se preuzeti na web stranicama sajma i poslati poštom, a prijaviti se može i putem online obrasca na stranicama sajma www.agro-arca.com.hr.


Riječ je o po mnogočemu jedinstvenom poljoprivredno-prehrambenom sajmu koji uspješno promovira inovacije, nove ideje, proizvode, usluge i tehnologiju domaćih i inozemnih proizvođača, poduzetnika, obrtnika i inventivnih pojedinaca i otvara prostor za iskorak prema tržištima zemalja u okruženju i tržištu Europske unije.


Nastupom proizvođača, poduzetnika i obrtnika, ali i inovatora, akademske zajednice i lokalnih, nacionalnih i međunarodnih institucija, Agro Arca predstavlja i odličnu platformu za umrežavanje, razmjenu znanja i ideja koje vode ka stvaranju boljih i konkurentnijih proizvoda i usluga.  Tome svjedoči više od 300 izlagača iz Hrvatske i desetak zemalja svijeta koliko ih se svake godine domaćoj i poslovnoj javnosti predstavi na ovom sajmu.


Agro Arca se u Trilju održava prvi puta. Glavni razlog jest veliki poljoprivredni potencijal triljskog i čitavog cetinskog kraja. Prepoznala ga je i Europska unija odobrivši sredstva Gradu Trilju za razvoj projekta Centra agropoduzetništva vrijednog 16,99 milijuna kuna koji će na Agro Arci biti i predstavljen.


Ove godine organizatori Udruga inovatora Hrvatske i grad Trilj očekuju još veći broj sudionika no prethodnih, a pripremaju i zanimljiv i šarolik popratni program s nekoliko tematskih skupova i bogatim zabavnim sadržajima. Sajam će i ove godine biti zatvoren dodjelom nagrada kao posebnig priznanja kvalitete proizvoda i usluga izloženih na sajmu prema ocjenama stručnjaka ocjenjivačkog suda Agro Arce.

Ostale dedalje možete saznati  na: http://www.inovatorstvo.com/?task=group&gid=1&aid=658

ADSense_04