ADSense_02


Pridružite se 45. Poslovnoj večeri


Utorak, 10 Veljača 2015

Pozivamo Vas na 45. Poslovnu večeru

Novi networking event za poduzetnike - 45. Poslovna večera – održat će se na temu „Porezne i računovodstvene novosti u 2015.godini“, u srijedu 25.02.2015. u restoranu Pauza u Zagrebu, s početkom u 20.00 sati.

Koje su novosti kod PDV-a, odnosno tko ima pravo na oporezivanje prema naplaćenim naknadama. Kako izračunati porez na dohodak za odbitak, uzdržavane članove, porezne razrede, te dohodak od kapitala(kamate). Što kada trebam platiti porez na dobit?

Također, razgovarati ćemo i o novim poticajima za zapošljavanje, posebno za mlade do 30 godina i za stručno usavršavanje.

 

Gost predavač je Milivoj Pejić koji ima dvadesetak godina iskustva na poslovima  računovodstva, financija i kontrolinga hrvatskih poduzeća kao i multinacionalnih kompanija između ostalog: Alukönigstahl d.o.o., Dunapack Valoviti papir, Grawe Hrvatska d.d., Cammeo d.o.o itd.

Trenutno je vlasnik i direktor poduzeća Omega računovodstvo

Kao vanjski suradnik piše za Verlag Dashöfer d.o.o. članke i odgovore na pitanja iz područja računovodstva i poreza.

U suradnji sa HZZ-om drži radionicu: „Organizacijsko pravni oblici poduzetništva“ u kojoj se budući poduzetnici upoznaju sa poreznim i računovodstvenim sustavima najčešćih organizacijskih oblika poduzetništva, j.d.o.o., d.o.o. te obrta.

Broj mjesta je ograničen (15 mjesta). Cijena večere je 199 kn po osobi, u cijenu je uključeno predjelo, glavno jelo, desert i 2 pića po izboru.

Ulaznicu za 45. Poslovnu večeru možete uplatiti najkasnije do 24.02.2015. prijavom na web stranici poslovnavecera.com

ADSense_04