Banners

ADSense_05

ADSense_02

O nama

Kratko ćemo Vam predstaviti časopis Poduzetnik i zamoliti Vas da uspostavimo suradnju na obostrano zadovoljstvo.
U prosincu 2006. godine pokrenut je mjesečni časopis Poduzetnik koji već niz godina izlazi diljem Hrvatske. Časopis se distribuira putem godišnje pretplate i distribucijske mreže kioska Tiska.
Kroz životne priče uspješnih i manje uspješnih poduzetnika i obrtnika, niz zanimljivih reportaža, predstavljanja gospodarskih projekata lokalnih samouprava i državnih institucija te propagirajući etiku u gospodarstvu, časopis daje svoj mali doprinos uspješnom razvoju poduzetništva.

Otvoreni smo za suradnju s Vama, objavu Vaše poduzetničke priče, promotivnih tekstova i intervjua kao i medijsko praćenje događanja koja organizirate te Vas molimo da nam se javite radi dogovora.
 
Godišnja pretplata na časopis Poduzetnik iznosi samo 189,00 kn s PDV-om i bilo bi nam drago da nas podržite godišnjom pretplatom te postanete naš pretplatnik. Ukoliko želite pošaljite nam svoje podatke (naziv tvrtke, adresu, OIB, kontakt tel.) kako bismo Vam poslali ponudu za godišnju pretplatu.
 
Poseban naglasak smo stavili na mlade (učenike osnovnih i srednjih škola te studente) i zato smo u rujnu 2013. g. pokrenuli projekt za mlade „Biti bolji – Be better“ koji je edukativno-kreativnog karaktera, a krajnji cilj projekta je priprema mladih za nastavak školovanja (odabir pravog zanimanja), za tržište rada i samozapošljavanje.
Naša društvena odgovornost je poticanje poduzetništva kod mladih ljudi jer upravo u njima leži potencijal za razvoj i rast cjelokupnog društva i boljitak za sve nas.
Više o projektu možete vidjeti na: http://croinvest.eu/campaigns/biti-bolji-be-better

Do sada se u ovaj projekt uključilo preko 12.000 učenika srednjih i osnovnih škola diljem Hrvatske.
Projekt "Biti bolji - Be better" nije profitabilan, a prihod od prodaje časopisa smo usmjerili na njegovu realizaciju. Uplatom pretplate i Vi dajete svoju podršku ovom društveno korisnom projektu.
U slučaju da nemate interesa za godišnju pretplatu predlažemo Vam da se uključite u akciju donacije godišnjih pretplata osnovnim i srednjim školama te fakultetima u Hrvatskoj, prema Vašem izboru. Do sada je u ovoj akciji veliki broj škola i fakulteta dobilo donaciju godišnje pretplate od raznih tvrtki.
 
Budite uz nas, a mi ćemo Vam to znati vratiti.

Poštu nam šaljite na adresu:
Novi Poduzetnik d.o.o.
Stonska 14
31000 Osijek

Nakladnik
Novi Poduzetnik d.o.o.
Valpovačka b.b.
31300 Beli Manastir
Tel: 091/76 75 999; 091/600 80 52


Poslovna banka:
Zagrebačka banka d.d., Zagreb

IBAN: HR9623600001102232243
SWIFT: ZABAHR2X
KentBank d.d., Zagreb
IBAN: HR5141240031127000713

OIB: 75921782798

Glavni urednik
Vladimir Mihajlović
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing i prodaja
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Facebook profil
https://www.facebook.com/casopispoduzetnik

 

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

NOVI PODUZETNIK d.o.o. (dalje u tekstu: Društvo) u svom poslovanju provodi mjere zaštite osobnih podataka sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR), zakonskim i regulatornim obvezama.
Voditelj obrade: Novi Poduzetnik d.o.o., Stonska 14, 31000 Osijek
NOVI PODUZETNIK d.o.o. je imenovao osobu za informiranje i kontakt.
Vezano za sva pitanja koja se tiču obrade Vaših osobnih podataka i ostvarivanja prava predviđenih Općom uredbom o zaštiti podataka, možete se obratiti osobi za informiranje i kontakt na sljedeće načine:
•    pisanim putem na adresu: NOVI PODUZETNIK d.o.o., Stonska 14, 31000 Osijek
•    e-mailom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
U potpunosti smo predani osiguranju kontinuirane i efektivne uspostave ove politike, te isto očekujemo od svojih zaposlenika i poslovnih partnera.
Ova politika određuje očekivano ponašanje Društva, njegovih stalnih, privremenih i povremenih zaposlenika kao i poslovnih partnera te trećih strana u odnosu na prikupljanje, korištenje, čuvanje, prijenos, otkrivanje ili uništavanje osobnih podataka koji se obrađuju u poslovnim procesima Društva.

POLITIKA ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA

 

ADSense_04

poduzetnik.com.hr