ADSense_02


NOVE RUBRIKE: ODLIKAŠI I KAKTUSI – JAVITE NAM SE S PRIJEDLOZIMA


Nedjelja, 10 Srpanj 2016

Već duže vrijeme razmišljamo o tome da uvedemo dvije rubrike koje bi bile otvorene za sve naše čitatelje, ali ne i samo za njih. Odvjetnici su me pokušali uvjeriti da bi to moglo biti „opasno“ za rubriku „Kaktusi“. Mogli bi nas tužiti ako izravno spomenemo one negativce. A mi smo samo željeli kazati istinu. Istinu koja je ponekad lijepa i daje nam motivaciju, ali i istinu koja je ponekad negativna i kritična. Nismo željeli pisati samo negativno, zato smo krenuli s rubrikom „Odlikaši“. Mislimo da je vrijeme da progovorimo i o jednima i drugima. Ne znamo koji je odnos odlikaša i kaktusa, vi nam u tome možete puno pomoći.

A sve će ovisiti o vama dragi naši čitatelji. Javite nam se, napišite pohvalu, kritiku, ljubazan odnos prema vama, neprimjeren odnos, pozitivna događanja i iskustva, loša iskustva i događaje… ne možete dobiti odgovor na svoje probleme od onih koji su za to zaduženi. Javite nam se, postavite pitanje i mi ćemo pokušati doći do odgovora. Samo vas molimo da sve bude iskreno, istinito i bez zle namjere, sa čvrstim argumentima.

Kreirajmo zajedno rubrike „Odlikaši“ i „Kaktusi“. Sama imena rubrike vam kažu o čemu želimo pisati, gdje ćemo koga staviti. Iznosit ćemo vaša zapažanja, komentare, prijedloge,… 

Pitanja i zapažanja možete nam poslati na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Mobitel: 091/767 5 999.

V.M.

srpanj 2016.

 

ADSense_04