ADSense_02


SVI MI IMAMO PRAVO NA VRIJEME SAMO ZA SEBE


Srijeda, 20 Srpanj 2016

Dragi naši čitatelji i pretplatnici,

Prije deset godina krenuli smo na put neizvjesnosti i pokrenuli časopis Poduzetnik koji danas izlazi u Hrvatskoj, a namijenjen je malim i srednjim poduzetnicima, udrugama, lokalnoj upravi, učenicima, studentima,… svima onima koji razmišljaju o pokretanju vlastitog posla ili su već odavno u vlastitom biznisu. Uspjeli smo, zahvaljujući i Vama.

Ljeto je već odavno stiglo, a svi mi smo se pripremili za opuštanje. Došli smo do perioda godine kada većina od nas ide na godišnji odmor. Perioda koji je potreban svima nama, koliko god svatko od Vas volio posao kojim se bavi, živi ga svaki dan, ponekad i 24 sata, uz to smo ipak ono osnovno - ljudska bića kojima je potreban odmor i vrijeme samo za sebe. Kada se okrenem u prvih 6 mjeseci ove godine, ali i prema svim godinama unazad ispunjen sam srećom i zahvalnošću što je svatko od Vas dio ove naše male, a velike obitelji Časopisa Poduzetnik.

Hvala Vam što svojim pričama, tekstovima, savjetima, intervjuima te kupovanjem našeg časopisa pokazujete volju i htijenje da nam budete podrška, ali i da želite postati i biti osoba koja radi na svojem osobnom razvoju i informiranju.

Svojom preporukom časopisa pomažete i drugima na njihovom putu poslovnog i osobnog razvoja. Zar to nije divno!? Jer ova planeta dovoljno je velika za sve nas i daje mogućnost da svi uspijemo.

Od jeseni u pripremi imamo za sve Vas organiziranje motivirajućih susreta uz posebne goste. Želimo da svi zajedno naučimo kako ostati ili postati motivirani poduzetnik i tako uspješno poslovati bez obzira na sve poteškoće u poslovanju. Željeli bi da i Vi budete dio ovih naših motivirajućih susreta.

A do tada želimo Vam pozitivno i opušteno ljeto. Budite naša preporuka, naša poluga koja će nam biti podrška u poslovnom, ali i osobnom razvoju. Upoznavajući Vas postajemo bogatiji za jedno novo iskustvo, postajemo svjesni naših prednosti i mana, svi zajedno dolazimo do novih saznanja, vještina, ali i shvaćamo da smo zajedno jači i da samo udruženi možemo dalje. Biti Bolji, jači, napredniji, samosvjesniji,… . Nitko od nas nije otok i ne može sam sebi biti smisao života. Postoje mnogo vrjednije stvari u životu, zajedništvo i podrška jedni drugima. Hvala Vam na ovih deset godina.

piše: Vladimir Mihajlović,

Glavni urednik

Srpanj 2016.

 

 

ADSense_04