ADSense_02


TENIS MEČ ZA PAMĆENJE, SRĐAN PEJIĆ-IVAN BRAČIĆ


Srijeda, 24 Kolovoz 2016

Nakon velike borbe mladi Srđan Pejić  je pobijedio 50 godina starijeg Ivana Bračića rezultatom 2:0 (6:3, 6:4).

 

U Osijeku se 20. kolovoza 2016. na terenu TK Osijek, Perivoj Kralja Tomislava 1 s početkom u 10 sati održao egzibicijski tenis meč između Ivana Bračića, savjetnik Uprave PIP d.o.o. iz Pisarovina i Srđana Pejića, mladog i perspektivnog tenisača iz Slavonije koji trenutno živi u Londonu. 

 

Sretni smo što smo baš mi bili organizatori ovog meča koji je dogovoren 20. svibnja 2016. g. kada smo u Osijeku obilježavali desetu godinu izlaska časopisa Poduzetnik.

 

Bio je to meč koji ćemo svi pamtiti po mnogo čemu. Lijepo vrijeme, puno gledalište, nabrijani igrači, pokloni za pobjednika i poraženog – med bake Rozalije koji je osigurala tvrtka Enerhon j.d.o.o. iz Osijeka.

 

Glavnu nagradu od 20 eura pobjedniku je osigurala KentBank d.d. Zagreb, a nakon meča pao je dogovor da i poraženi dobije 20 eura.

 

I Srđan i Ivan su se sportski ponašali. Iako se znalo da su godine na strani mladog Srđana, Ivan se nije lako predao. Srđan je meč dobio u 2 seta, a mi smo svi navijali uz sok, kavu i ugodne razgovore.

Posebno se zahvaljujemo svim posjetiteljima, predstavnicima KentBank d.d. Zagreb, Milanu Krameru – predsjednik suda časti Hrvatskog pčelarskog saveza (HPS-a), obitelji Maglica, ljubaznim domaćinima hotela Millennium Osijek, Tivanovac, Vladimiru Flatcheru upravitelju Braniteljske zadruge Donji Grad Osijeka, Mati Biluškoviću iz Iloka, TK Osijek, Hrvoju Radan iz Osijeka i drugima koji su nam pomogli u organizaciji ovog meča. 

 

Na kraju meča tvrtka PIP d.o.o. iz Pisarovine poklonila je Srđanu paket svojih proizvoda, a tvrtka Enerhon j.do.o. Osijek paket poznatog proizvoda: Med bake Rozalije. Ove poklon pakete Srđan će dobivati svaki mjesec i kada se vrati u London.

 

Mladi tenisač u usponu i stariji iskusniji odigrali su meč za pamćenje i dušu. Bio je to i doprinos časopisa Poduzetnik u promociji tenisa, pokazali smo da je moguća povezanost poduzetništva i sporta, ali najvažnija je podrška mladom tenisaču u nastavku karijere. 

Srđan ovih dana leti za London, a mi vas sve pozivamo da nam se javite i sami odlučite kako mu možete pomoći.

Javite nam se na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili mobitel: 091/767 5 999

Vladimir Mihajlović

Kolovoz 2016.

 

ADSense_04