ADSense_02


Svečano otvaranje Eldine nove tvornice


Subota, 03 Rujan 2016

Tvrtka Elda d.o.o. na poslovnom tržištu djeluje već 35 godina. Njezina priča specifična je po tome što iz male obiteljske tvrtke  u vrlo kratkom vremenu transformirala u vodećeg svjetskog proizvođača e-tekućina za punjenje elektronskih cigareta. Osoba koja je zaslužna za usmjeravanje na tržište elektronskih cigareta je  g. Dario Marenić, vlasnik tvrtke kojemu je na sajmu u Las Vegasu jedan kineski inovator pokazao ovaj revolucionarni proizvod. Gospodin Marenić svoju je viziju poslovanja odmah odlučio prenijeti u djelo te je započeo s pronalaženjem najkvalitetnijih, bogatih aroma te osmišljavanjem i kreiranjem formula koje su danas postale najbolji svjetski recepti.


Važno je za naglasiti kako su Eldini proizvodi proizvedeni od certificiranih europskih sastojaka, laboratorijski su ispitani i opsežno testirani. U ponudi je više od 500 različitih okusa koji su pomno razvijenih od strane kemijskih inženjera, a sve u svrhu zadovoljenja različitih ukusa potrošača.
Investiranje u kvalitetu i razvoj ljudskih potencijala pokazalo se ključem uspjeha. O tome svjedoče brojna priznanja koja su ovu tvrtku lansirale u sami vrh industrije. Jedno od posljednjih priznanja tvrtka je dobila na najvećem svjetskom vape sajmu, Vapor Fairu u Frankfurtu u svibnju ove godine. Riječ je o nagradi za Proizvod godine te nagradi za najbolju tvrtku u vape industriji.


Uspjesi su se naravno nastavili nizati.  Najnoviji uspjeh je svečano otvaranje nove tvornice te jednog od najmodernijih laboratorija na području Europe koje će se održati u ponedjeljak 05. rujna 2016. godine. U spomenutom laboratoriju vršiti će se cjelokupna analiza e-tekućina i e-cigareta. Projekt je ovo vrijedan 24,5 milijuna kuna koji sa sobom nosi i nova zapošljavanja mladih i ambicioznih ljudi koji su spremni svoja znanja i vještine usavršavati u ovoj svjetski poznatoj tvrtki.


V.M.
Rujan 2016.

ADSense_04